Audrey Suring,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Koperblazer - De Goorn

  • Berend Botje-app
  • Groot speelplein
  • Muziek- en theater BSO
  • Vlakbij de Jozefschool

Deze in 2017 geopende BSO-locatie is een unieke muziek- en theater-BSO in de prachtige ruimte van Brassband Kunst naar Kracht. Dankzij onze unieke samenwerking met de brassband worden op deze buitenschoolse opvanglocatie regelmatig muzieklessen gegeven!

Het gebouw ‘De Koperblazer’, heeft een ideale ligging: op loopafstand van de Jozefschool, naast de tennisbaan en middenin een woonwijk. De aangrenzende buitenruimte is geheel omheind zodat de kinderen veilig en naar hartenlust buiten kunnen spelen!

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in De Goorn
In De Goorn hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie
LRK-nummer: 125418528
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

03 okt

Feestelijke ‘aftrap’ nieuw te realiseren kindcentrum Avenhorn

Het was letterlijk een feestelijke aftrap, afgelopen vrijdag 27 september, op de Buitenroede in Avenhorn. Bijna 40 medewerkers van basisscholen De Ieveling, De Overhaal, de Jozefschool en Kinderopvang Berend Botje kwamen bijeen om de realisatie van h…

Lees meer
06 mei

Swingende BSO-disco in De Goorn

Op donderdag 2 mei hield BSO De Koperblazer een disco-avond met een echte DJ, die op verzoek de allernieuwste hits liet horen. Het was een super gezellig feest.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.