Maaike Tepaske,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Goorn!

Kindercentrum De Goorn biedt plaats aan kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. De kleurrijke, lichte groepsruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte. De kinderen van de buitenschoolse opvang (bso) kunnen hier eindeloos samen spelen, leren en ontdekken. Naast dit kindercentrum in De Goorn ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Bij BSO De Goorn kan je kind zowel voor als na schooltijd bij ons terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitstapjes. 

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hierBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van BSO De Goorn!

Openingstijden BSO De Goorn

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden

Je kind aanmelden voor buitenschoolse opvang in De Goorn kan hier.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum De Goorn naast de buitenschoolse opvang (bso) de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 905282553
Huisregels
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport De Goorn

Binnenkijken bij BSO De Goorn

Wil je BSO De Goorn eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond.

Inloopavonden 2020:

  • maandag 24 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 23 november van 19:00 tot 20:30 uur 

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen.  Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie om een indruk te krijgen:

12 mei

Een kist vol fruit van Lidl

Dat is lief! De Lidl Avenhorn kwam ons een pakket langsbrengen voor een gezonde start.

Lees meer
23 apr

Zelfgemaakte Berend Botje-parfum

We hebben water uit de kraan en bloemen in de tuin. Wat kun je daarmee maken? Precies! Een heerlijk Berend Botje parfum!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.