​​​​​​
Maaike Tepaske,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO De Goorn!

Kindercentrum De Goorn biedt plaats aan kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. De kleurrijke, lichte groepsruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte. De kinderen van de buitenschoolse opvang (bso) kunnen hier eindeloos samen spelen, leren en ontdekken. Naast dit kindercentrum in De Goorn ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Bij BSO De Goorn kan je kind zowel voor als na schooltijd bij ons terecht voor leuke activiteiten, de nodige ontspanning en onvergetelijke uitstapjes. 

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hierBekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van BSO De Goorn!

Openingstijden BSO De Goorn

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kind aanmelden voor buitenschoolse opvang in De Goorn kan hier.

Opvangmogelijkheden in De Goorn

Wij bieden bij Kindercentrum De Goorn naast de buitenschoolse opvang (bso) de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 905282553
Huisregels
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport De Goorn

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij BSO De Goorn

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar een kijkavond, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. Wij geven ook digitale rondleidingen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

16 apr

Paas knutselwedstrijd in De Goorn

BSO De Goorn en BSO de Overhaal hielden voor Pasen een speciale Paas knutselwedstrijd. De kinderen van de bso konden een mooie knutselwerkje maken en inleveren bij de jury. Voor het knutselwerkje konden de kinderen allerlei verschillende materialen g…

Lees meer
24 mrt

En de naam is...

Deze zomer openen wij een nieuwe locatie in het gloednieuwe kindcentrum in Avenhorn. Dit prachtige pand biedt straks ruimte aan 3 scholen, een gymzaal én kinderopvang van Berend Botje. Als alles volgens plan verloopt, verhuist de bso in de zomervakan…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.