​​​​​​
Judith Visser
locatieleidinggevende

Welkom bij Kindercentrum De Goorn!

Bij Kindercentrum De Goorn bieden wij hele dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het gebouw heeft schitterende, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf samen kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast het kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Op ons kinderdagverblijf in De Goorn is je kind op een of meerdere dagen per week welkom voor opvang.

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je weten hoe een dag bij een kinderdagverblijf van Berend Botje er uit ziet? Lees de verslagen van onze pedagogisch medewerker Chantal! Zij neemt je een dagje mee naar de babygroep, de peutergroep en de verticale groep!

Openingstijden Kinderdagverblijf De Goorn

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Gastouderopvang

In De Goorn bieden we ook gastouderopvang. Hier vind je meer informatie over gastouderopvang in De Goorn.

Aanmelden voor deze locatie?

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf De Goorn, klik dan hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 868646659
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Goorn

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken.

20 sep

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Berend Botje de Goorn

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf de Goorn heeft op 18 augustus 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle g…

Lees meer
30 mei

Wethouder Win Bijman sluit DrinkWater campagne feestelijk af

Op maandag 30 mei verzorgden wethouder Win Bijman, mascotte Druppie en JOGG-regisseur Judith Gielens de feestelijke afsluiting van de DrinkWater campagne bij Kindercentrum Berend Botje De Goorn in De Goorn. “De afgelopen weken stonden bij ons in het …

Lees meer