​​​​​​

Welkom bij Kindercentrum De Goorn!

Bij Kindercentrum De Goorn bieden wij hele dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het gebouw heeft schitterende, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf samen kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast het kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Op ons kinderdagverblijf in De Goorn is je kind op een of meerdere dagen per week welkom voor opvang.

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je weten hoe een dag bij een kinderdagverblijf van Berend Botje er uit ziet? Lees de verslagen van onze pedagogisch medewerker Chantal! Zij neemt je een dagje mee naar de babygroep, de peutergroep en de verticale groep!

Openingstijden Kinderdagverblijf De Goorn

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Gastouderopvang

In De Goorn bieden we ook gastouderopvang. Hier vind je meer informatie over gastouderopvang in De Goorn.

Aanmelden voor deze locatie?

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf De Goorn, klik dan hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 868646659
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Goorn

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

12 nov

Kinderen van Berend Botje vieren Sint Maarten

De kinderen van Kindercentrum De Goorn aan de Kantbeugel hebben samen Sint Maarten gevierd.

Lees meer
01 sep

Dinsdag 16 september: kijkavond bij Kindercentrum De Goorn

Ben jij benieuwd wat ons kindercentrum in De Goorn te bieden heeft? Meld je dan aan voor de kijkavond op donderdag 16 september 2021 en neem een kijkje! 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.