Maaike Tepaske,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf De Goorn!

Kindercentrum De Goorn biedt ruimte aan een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Het gebouw heeft schitterende, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf samen kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast het kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Op ons kinderdagverblijf in De Goorn is je kind op een of meerdere dagen per week welkom voor opvang.

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je weten hoe een dag bij een kinderdagverblijf van Berend Botje er uit ziet? Kijk dan hierBekijk ook deze leuke locatievideo om een indruk te krijgen van ons Kindercentrum De Goorn!

 

Openingstijden Kinderdagverblijf De Goorn

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf De Goorn, klik dan hier. 

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum De Goorn naast het kinderdagverblijf de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 868646659
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Goorn

Wil je Kinderdagverblijf De Goorn eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een van onze informatieavonden.

Inloopavonden 2020:

  • maandag 30 maart van 19:00 tot 20:30 uur (geannuleerd)
  • maandag 24 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 23 november van 19:00 tot 20:30 uur 

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van onze locatie:

12 mei

Een kist vol fruit van Lidl

Dat is lief! De Lidl Avenhorn kwam ons een pakket langsbrengen voor een gezonde start.

Lees meer
10 apr

Bouw Kindcentrum Avenhorn is gestart

Ondanks de coronacrisis gaat de bouw van het Kindcentrum Avenhorn aan de Buitenroede gelukkig door. Op vrijdag 3 april is bouwbedrijf Vroom gestart met de heiwerkzaamheden en dat is nog eerder dan gepland! De bouw van het kindcentrum loopt door tot d…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.