​​​​​​
Maaike Tepaske,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf De Goorn!

Kindercentrum De Goorn biedt ruimte aan een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Het gebouw heeft schitterende, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf samen kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast het kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken. Op ons kinderdagverblijf in De Goorn is je kind op een of meerdere dagen per week welkom voor opvang.

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je weten hoe een dag bij een kinderdagverblijf van Berend Botje er uit ziet? Bekijk deze leuke locatievideo om een indruk te krijgen van ons Kindercentrum De Goorn!

 

Openingstijden Kinderdagverblijf De Goorn

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Wil je je kind aanmelden bij Kinderdagverblijf De Goorn, klik dan hier. 

Opvangmogelijkheden in De Goorn

Wij bieden bij Kindercentrum De Goorn naast het kinderdagverblijf de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 868646659
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf De Goorn

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar een kijkavond, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. Wij geven ook digitale rondleidingen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

24 mrt

En de naam is...

Deze zomer openen wij een nieuwe locatie in het gloednieuwe kindcentrum in Avenhorn. Dit prachtige pand biedt straks ruimte aan 3 scholen, een gymzaal én kinderopvang van Berend Botje. Als alles volgens plan verloopt, verhuist de bso in de zomervakan…

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum De Goorn!

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Berend Botje De Goorn enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouder…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.