Maaike Tepaske,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Goorn!

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal) van Kindercentrum De Goorn! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Kindercentrum De Goorn biedt ruimte aan hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Het heeft schitterende, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinder-kookcafé, atelier en timmerruimte. Naast het kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken.

Berend Botje De Goorn ligt in de directe omgeving van het park, een winkelcentrum én diverse uitvalswegen naar Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en Purmerend.

Wil je meer weten over peuteropvang en VVE bij Berend Botje? Kijk dan hier.

 

Openingstijden Peuterspeelgroep De Goorn

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum De Goorn naast peuteropvang de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 868646659
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Goorn

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep De Goorn

Wil je Peuterspeelgroep De Goorn eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond.

Inloopavonden 2020:

  • maandag 30 maart van 19:00 tot 20:30 uur (geannuleerd)
  • maandag 24 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 23 november van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden voor de peuterspeelgroep? Klik dan hier.

 

Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.

03 jun

Wij hebben een nieuwe timmertafel!

We hebben een nieuwe timmertafel en zijn flink aan het klussen! Inmiddels hebben we al een vogelhuisje, een tafel en een bakje gemaakt van hout.

Lees meer
12 mei

Een kist vol fruit van Lidl

Dat is lief! De Lidl Avenhorn kwam ons een pakket langsbrengen voor een gezonde start.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.