Odette van Dijk,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Kikkerhoek!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Uw kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.
Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
Deze locatie is gevestigd in De Weere en biedt ruimte aan één groep. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep

Overige informatie

LRK-nummer: 733921863
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kikkerhoek

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

25 mei

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Kikkerhoek in De Weere

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team op Peuterspeelgroep De Kikkerhoek heeft op 27 maart 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar aan all…

Lees meer
16 mei

Veiligheid voorop: EHBO-workshop bij Peuterspeelgroep De Kikkerhoek

De deelnemers van de EHBO-workshop voor baby’s en kinderen in Peuterspeelgroep De Weere zijn voorbereid op belangrijke situaties. Ze hebben veel geleerd en waren erg blij met de uitleg van Frans Swart van BHV-4-YOU. “Ik hoop dat je het nooit nodig he…

Lees meer