Odette van Dijk,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Kikkerhoek - De Weere!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • In basisschool Petrus Canisius
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij Peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) De Kikkerhoek in De Weere! Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de overstap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact maken met elkaar, samenwerken en samen delen.

Peuterspeelgroep De Kikkerhoek is gevestigd in de Petrus Canisiusschool. De inrichting van de groepsruimte is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.
Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

Openingstijden Peuterspeelgroep De Kikkerhoek

Geopend op dinsdag en donderdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie naast peuteropvang de volgende opvangvorm:

Overige informatie

LRK-nummer: 268842851
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kikkerhoek

Binnenkijken

Wil je Peuterspeelgroep De Kikkerhoek eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail naar peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij de peuterspeelgroep? Klik dan hier.

11 mrt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Kikkerhoek

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Kikkerhoek in De Weere heeft op 7 januari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vold…

Lees meer
05 mrt

BSO De Kikkerhoek nu ook op donderdag open!

Leuk nieuws van BSO De Kikkerhoek! Vanaf 1 april 2020 is er nu ook opvang op de donderdag mogelijk.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.