Odette van Dijk,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Kikkerhoek - De Weere!

  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Mooie groepsruimte
  • Berend Botje-app
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op.
Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
De locatie van de peuterspeelgroep is op dit moment gevestigd aan de Vekenweg 2a in De Weere en biedt ruimte aan één groep. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm op dinsdag en donderdag, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep

Overige informatie

LRK-nummer: 733921863
Locatiegebonden huisregels
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport De Kikkerhoek

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

05 aug

Drie nieuwe Berend Botje-locaties na de zomervakantie

Goed nieuws! Het aantal kinderen dat bij ons komt, groeit nog steeds. Daarom openen we na de zomervakantie drie nieuwe locaties.

Lees meer
06 jun

Meespeelochtend bij peuterspeelgroep De Kikkerhoek in De Weere

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij peuterspeelgroep De Kikkerhoek van Berend Botje! Op vrijdag 5 juli van 9:15 tot 11:00 uur houden wij een meespeelochtend. Hier kun je s…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.