​​​​​​
Marianka Vas,
interim leidinggevende

Welkom bij BSO Den Ilp!

  • Berend Botje-app
  • Gevestigd in Basisschool De Fuik
  • Kleinschalige locatie
  • Groot speelplein
  • Tegenover natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en een gave timmerruimte. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. Tevens krijgen ouders de mogelijkheid om ontheffing aan te vragen voor het inrijverbod Purmerland/Den Ilp/Landsmeer. 

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen van de bso (buitenschoolse opvang) op ontdekking gaan of even uitrazen. De kinderen krijgen bij Buitenschoolse opvang (bso) Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd met uitdagende spelletjes, de nodige rust en leuke uitstapjes. 

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Den Ilp!

Openingstijden BSO Den Ilp

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Den Ilp kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Den Ilp

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast de BSO (voor- en naschoolse opvang) ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 349290556
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Den Ilp

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij BSO Den Ilp

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

18 jun

Maandag 5 juli: kijkavond bij Kindercentrum Den Ilp

Ben jij benieuwd wat ons kindercentrum in Den Ilp te bieden heeft? Meld je dan aan voor de kijkavond op 5 juli en neem een kijkje! Op het kindercentrum bieden we kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelza…

Lees meer
28 jan

Directeur Gaby Alberts leest kinderen van Kindercentrum Landsmeer en Den Ilp digitaal voor

Van 20 tot 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Normaal nodigen we dan vaak een speciale gast uit om te komen voorlezen zoals de burgemeester van het dorp, een medewerker van de bibliotheek of zelfs een bekende Nederlander. Helaas is …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.