​​​​​​
Marianka Vas,
assistent leidinggevende

Welkom bij ClubBB Den Ilp!

  • Berend Botje-app
  • Gevestigd in Basisschool De Fuik
  • Kleinschalige locatie
  • Groot speelplein
  • Tegenover natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en een gave timmerruimte. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. Tevens krijgen ouders de mogelijkheid om ontheffing aan te vragen voor het inrijverbod Purmerland/Den Ilp/Landsmeer. 

Buitenschoolse opvang ClubBB Den Ilp

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen van de bso (buitenschoolse opvang) op ontdekking gaan of even uitrazen. De kinderen krijgen bij onze buitenschoolse opvang locatie ClubBB Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd met uitdagende spelletjes, de nodige rust en leuke uitstapjes. 

Welkom bij ClubBB: de buitenschoolse opvang van Berend Botje!

Op zoek naar een uitdagende, gezellige én actieve buitenschoolse opvang? Dan ben je bij ClubBB aan het goede adres! Op onze locaties kan je kind zowel voor als na school terecht voor ontspanning of juist uitdaging. We vertellen je graag meer over wat jij kunt verwachten van de bso

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Bekijk onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Den Ilp!

Openingstijden buitenschoolse opvang ClubBB Den Ilp

ClubBB Den Ilp is van maandag t/m vrijdag geopend.

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor ClubBB Den Ilp kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Den Ilp

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast de bso (voor- en naschoolse opvang) ook de volgende opvangvormen:

In Den Ilp bieden we ook:

Overige informatie

LRK-nummer: 349290556
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Den Ilp

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij ClubBB Den Ilp

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

29 dec

Positief GGD-rapport voor ClubBB Den Ilp

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van ClubBB Den Ilp heeft op onlangs bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar aan alle getoetste voorwaard…

Lees meer
18 jun

Maandag 5 juli: kijkavond bij Kindercentrum Den Ilp

Ben jij benieuwd wat ons kindercentrum in Den Ilp te bieden heeft? Meld je dan aan voor de kijkavond op 5 juli en neem een kijkje! Op het kindercentrum bieden we kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelza…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.