​​​​​​

Welkom bij ClubBB Den Ilp!

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en een gave timmerruimte. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. Tevens krijgen ouders de mogelijkheid om ontheffing aan te vragen voor het inrijverbod Purmerland/Den Ilp/Landsmeer. 

Buitenschoolse opvang ClubBB Den Ilp

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen van de bso (buitenschoolse opvang) op ontdekking gaan of even uitrazen. De kinderen krijgen bij onze buitenschoolse opvang locatie ClubBB Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd met uitdagende spelletjes, de nodige rust en leuke uitstapjes. 

Welkom bij ClubBB: de buitenschoolse opvang van Berend Botje!

Op zoek naar een uitdagende, gezellige én actieve buitenschoolse opvang? Dan ben je bij ClubBB aan het goede adres! Op onze locaties kan je kind zowel voor als na school terecht voor ontspanning of juist uitdaging. We vertellen je graag meer over wat jij kunt verwachten van de bso

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Bekijk onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Den Ilp!

Openingstijden buitenschoolse opvang ClubBB Den Ilp

ClubBB Den Ilp is van maandag t/m vrijdag geopend.

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor ClubBB Den Ilp. Ook Berend Botje ondervindt de gevolgen van het landelijke personeelstekort. Deze tijdelijke aanmeldstop maakt het voor ons mogelijk kwalitatieve opvang te (blijven) bieden; een veilige omgeving voor ieder kind onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

We hopen dat we de aanmeldstop in de maand september kunnen opheffen. Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil je geïnformeerd worden wanneer de aanmeldstop is opgeheven? Stuur dan een mail naar kindercentrum@berendbotje.nl. 

Opvangmogelijkheden in Den Ilp

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast de bso (voor- en naschoolse opvang) ook de volgende opvangvormen:

In Den Ilp bieden we ook:

Overige informatie

LRK-nummer: 349290556
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Den Ilp

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

13 jun

Geslaagde open dag bij Kindercentrum Den Ilp!

Wat hebben wij genoten! Afgelopen vrijdag 10 juni organiseerden wij op Kindercentrum Berend Botje Den Ilp een open dag. Iedereen was welkom; ouders, kinderen, vriendjes, vriendinnetjes, buren! 

 

Lees meer
29 dec

Positief GGD-rapport voor ClubBB Den Ilp

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van ClubBB Den Ilp heeft op onlangs bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar aan alle getoetste voorwaard…

Lees meer