Marianka Vas,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Den Ilp!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Fuik
  • Groot speelplein
  • Vlakbij natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en een gave timmerruimte. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. Tevens krijgen ouders de mogelijkheid om ontheffing aan te vragen voor het inrijverbod Purmerland/Den Ilp/Landsmeer. 

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen van de bso (buitenschoolse opvang) op ontdekking gaan of even uitrazen. De kinderen krijgen bij Buitenschoolse opvang (bso) Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Wij zorgen voor een onvergetelijke tijd met uitdagende spelletjes, de nodige rust en leuke uitstapjes. 

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden BSO Den Ilp

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast de BSO (voor- en naschoolse opvang) ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Den Ilp kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 349290556
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Den Ilp

Binnenkijken bij BSO Den Ilp

Inloopavonden 2020: 

  • woensdag 19 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 2 november van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Den Ilp met de virtuele tour:

 

30 jan

Gezellig winterfeest in Den Ilp!

In Den Ilp hebben we samen de winter ontdekt tijdens het Winterfeest op woensdag 29 januari. We hadden een vossenjacht met opdrachten georganiseerd in Het Twiske en er waren spelletjes te doen in het kindercentrum!

Lees meer
20 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Den Ilp

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Den Ilp heeft op 25 oktober 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoetste voorwaa…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.