Marianka Vas,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Den Ilp!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Fuik
  • Groot speelplein
  • Vlakbij natuurgebied Het Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en timmerruimte. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders.

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de kinderen van kinderdagverblijf Den Ilp gaan wandelen en spelen. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen. De kinderen krijgen bij Kinderdagverblijf Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken in een veilige omgeving.

Wil je meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden Kinderdagverblijf Den Ilp

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast kinderdagverblijf ook de volgende opvangvormen: 

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Den Ilp kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 850816087
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Den Ilp 

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Den Ilp

Inloopavonden 2020: 

  • woensdag 19 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 2 november van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Den Ilp met de virtuele tour:

 

12 mei

Positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Den Ilp!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Den Ilp heeft op 2 maart 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoet…

Lees meer
30 jan

Gezellig winterfeest in Den Ilp!

In Den Ilp hebben we samen de winter ontdekt tijdens het Winterfeest op woensdag 29 januari. We hadden een vossenjacht met opdrachten georganiseerd in Het Twiske en er waren spelletjes te doen in het kindercentrum!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.