Marianka Vas,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Den Ilp!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Fuik
  • Groot speelplein
  • Vlakbij natuurgebied Het Twiske

In Den Ilp heeft Berend Botje een kleinschalige locatie in de mooie omgeving van Het Twiske. Door de korte afstand naar Purmerend en Zaandam is de plek van het kindercentrum een ideale oplossing voor werkende ouders. De kinderen gaan veel naar buiten en ontdekken de natuur en omgeving van Den Ilp. Het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep én de buitenschoolse opvang zijn te vinden in basisschool De Fuik. Door de samenwerking met deze school zijn peuters gewend aan de omgeving waardoor ze een makkelijke overgang naar de kleuterklas ervaren.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 850816087
Huisregels 
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Den Ilp 

Binnenkijken

Inloopochtenden 2020:

  • elke maandag van 9:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020: 

  • maandag 30 maart van 19:00 tot 20:30 uur
  • woensdag 19 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 2 november van 19:00 tot 20:30 uur

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Den Ilp!

 

Navigeer hieronder door onze locatie:

Lees meer
maandag
02-03-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Den Ilp

 
Lees meer
maandag
09-03-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Den Ilp

 
30 jan

Gezellig winterfeest in Den Ilp!

In Den Ilp hebben we samen de winter ontdekt tijdens het Winterfeest op woensdag 29 januari. We hadden een vossenjacht met opdrachten georganiseerd in Het Twiske en er waren spelletjes te doen in het kindercentrum!

Lees meer
28 jan

Gratis op de foto bij Berend Botje in Den Ilp

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden! Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen, of ben je dat zelf? Wij organiseren op zaterdag 29 februari 2020 tussen 09:30 e…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.