Marianka Vas,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Den Ilp!

Kinderopvang Berend Botje heeft een kleinschalige locatie in basisschool De Fuik omgetoverd tot een gezellig kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een atelier en timmerruimte. Door de goede samenwerking met basisschool De Fuik zijn peuters gewend aan de omgeving waardoor ze een makkelijke overgang naar de kleuterklas ervaren. 

Tegenover Kindercentrum Den Ilp vind je de ingang naar het prachtige natuurgebied 't Twiske waar we regelmatig met de peuters van Peuterspeelgroep De Eerste Stap (voorheen peuterspeelzaal) gaan spelen. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Peuterspeelgroep Den Ilp alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en pedagogisch medewerkers veel plezier en maken zij hun eerste vriendjes en vriendinnetjes. 

Wil je meer weten over peuteropvang of VVE bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden Peuterspeelgroep Den Ilp

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Den Ilp naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 850816087
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Den Ilp

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Den Ilp

Inloopavonden 2020: 

  • woensdag 19 augustus van 19:00 tot 20:30 uur
  • maandag 2 november van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Peuterspeelgroep Den Ilp met de virtuele tour:

Lees meer
maandag
20-04-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Den Ilp

 
Lees meer
maandag
04-05-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Den Ilp

 
30 jan

Gezellig winterfeest in Den Ilp!

In Den Ilp hebben we samen de winter ontdekt tijdens het Winterfeest op woensdag 29 januari. We hadden een vossenjacht met opdrachten georganiseerd in Het Twiske en er waren spelletjes te doen in het kindercentrum!

Lees meer
31 dec

Winterfeest in Den Ilp

Op woensdag 29 januari 2020 vieren wij een winterfeest bij Kindercentrum Den Ilp (Den Ilp 88). Tijdens dit feest organiseren wij een vossenjacht door het Twiske. Je kan starten met de vossenjacht tussen 15:00 en 16:00 uur. Na de vossenjacht kan je to…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.