​​​​​​
Sylvia Visser,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Edam Keetzijde!

De peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) van Kindercentrum Edam Keetzijde is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het kleurrijke en ruim opgezette pand, bestemd voor de kinderdagverblijf, peuteropvang en de buitenschoolse opvang, daagt kinderen op allerlei manieren uit om te ontdekken en te leren. De grote buitenruimte biedt kinderen volop mogelijkheden om lekker te spelen en ontdekken.

Wil meer weten over peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) bij Berend Botje? Bekijk dan onderstaande locatievideo of lees hier meer.

Openingstijden Edam Keetzijde peuterspeelgroep

Geopend op maandag t/m vrijdag

Brengen tussen 8:15 en 8:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor Peuterspeelgroep Edam Keetzijde. Ook Berend Botje ondervindt de gevolgen van het landelijke personeelstekort. Deze tijdelijke aanmeldstop maakt het voor ons mogelijk kwalitatieve opvang te (blijven) bieden; een veilige omgeving voor ieder kind onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

We hopen dat we de aanmeldstop in de maand april/mei kunnen opheffen. Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil je geïnformeerd worden wanneer de aanmeldstop is opgeheven? Stuur dan een mail naar kindercentrum@berendbotje.nl. 

Opvangmogelijkheden in Edam

Wij bieden naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) op deze locatie de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Edam en Volendam

In Edam en Volendam hebben wij, naast Kindercentrum Edam Keetzijde, nog buitenschoolse opvang:

Overige informatie

LRK-nummer: 178395481
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Edam

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

18 mrt

Creactief op verschillende manieren!

Een kind is nieuwsgierig naar de wereld om zich heen en gaat op ontdekking op zijn of haar eigen manier. Ze onderzoeken de omgeving door te kijken, te voelen, te horen en te ruiken. Bij ons Kindercentrum Edam-Volendam hebben we geëxperimenteerd met v…

Lees meer