Heidi Sloterwijk
locatieleidinggevende
Joyce Brokmann,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO De Singel - Edam-Volendam!

  • Berend Botje-app
  • In buurtcentrum De Singel
  • Vlakbij speelplein/voetbalveld/skatebaan

In Edam-Volendam heeft Berend Botje naast een kindercentrum ook een buitenschoolse opvang Buurtcentrum De Singel. De kinderen hebben hier hun eigen ruimte ingericht met uitdagende en gezellige speel- en leeshoeken. Buiten kan er volop gespeeld worden op het aangrenzende voetbalveld en de skatebaan met speelplein.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in Edam-Volendam
In Edam-Volendam hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 739278824
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Edam De Singel

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag op ons kindercentrum!

 

15 okt

Voetjes van de vloer in Edam!

Wat is de BSO-disco toch een succes! Het was groot feest op vrijdag 11 oktober in Edam. Alle kinderen van BSO de Singel en de Apenzaal waren uitgenodigd voor de gezellige BSO-disco.  

Lees meer
12 jun

Dart-kunst bij BSO De Singel

Daar hebben ze met dartpijlen een waterballonnen met verf proberen te raken. Dan knapte de waterballon en liep de verf eruit. Sommige kinderen vonden het ook erg spannend, normaal gesproken mag dit natuurlijk niet. Daarna werd het kunstwerk met kwast…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.