​​​​​​
Joyce Brokmann,
assistent leidinggevende

Welkom bij Buitenschoolse opvang De Singel - Edam-Volendam!

  • Berend Botje-app
  • In buurtcentrum De Singel
  • Vlakbij speelplein / voetbalveld / skatebaan

In Edam-Volendam heeft Berend Botje naast een kindercentrum ook een buitenschoolse opvang in Buurtcentrum De Singel. De kinderen hebben hier hun eigen ruimte ingericht met uitdagende en gezellige speel- en leeshoeken. Buiten kan er volop gespeeld worden op het aangrenzende voetbalveld en de skatebaan met speelplein.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden Buitenschoolse Opvang De Singel

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang De Singel via deze link.

Kinderopvanglocaties in Edam-Volendam

In Edam-Volendam hebben wij, naast BSO De Singel, ook Kindercentrum Edam-Volendam met de volgende opvangmogelijkheden:

Overige informatie

LRK-nummer: 739278824
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Edam De Singel

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.  

Binnenkijken bij BSO De Singel

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

01 apr

Paas drive through bij BSO Edam-Volendam

Op dit moment is onze bso alleen open voor noodopvang. Veel kinderen moeten wij dus missen. Daar hebben we bij onze bso-locatie in Edam-Volendam iets leuks op bedacht. Gistermiddag mochten de kinderen van de bso in Edam door de 'Paas drive through' o…

Lees meer
01 feb

Kom je binnenkijken bij Kindercentrum Edam-Volendam?

Benieuwd naar kinderopvang van Berend Botje in Edam-Volendam? Kom dan langs tijdens de inloopavond op maandag 8 februari 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur. Leidinggevende Renée ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.