​​​​​​
Joyce Brokmann,
assistent leidinggevende
Renée Huster,
locatieleidinggevende

Buitenschoolse opvang - Edam-Volendam De Springplank

 

In basisschool De Springplank in Volendam biedt Berend Botje sinds 1 maart 2021 buitenschoolse opvang. Op de bso zijn kinderen van diverse scholen uit de directe omgeving in Edam en Volendam van harte welkom om na schooltijd te komen spelen. Er wordt gebruik gemaakt van een ruime overblijfruimte en buiten kan er gespeeld worden op het grote schoolplein. 

Ben je benieuwd hoe het gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan onderstaande video of kijk hier voor meer informatie.

 

Openingstijden Buitenschoolse Opvang De Springplank

Naschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf einde school tot 18:30 uur. 
In de toekomst ook voorschoolse opvang van maandag t/m vrijdag.

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang De Springplank via deze link.

Kinderopvanglocaties in Edam-Volendam

In Edam-Volendam hebben wij, naast BSO De Springplank, Kindercentrum Edam-Volendam en BSO De Singel met de volgende opvangmogelijkheden:

Overige informatie

LRK-nummer: 149977049
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Edam-Volendam De Springplank

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij BSO De Springplank

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.


 

01 apr

Paas drive through bij BSO Edam-Volendam

Op dit moment is onze bso alleen open voor noodopvang. Veel kinderen moeten wij dus missen. Daar hebben we bij onze bso-locatie in Edam-Volendam iets leuks op bedacht. Gistermiddag mochten de kinderen van de bso in Edam door de 'Paas drive through' o…

Lees meer
18 mrt

Even binnenkijken...bij BSO De Springplank!

Inmiddels is de nieuwe groepsruime van BSO Berend Botje De Springplank ingericht. We kunnen niet wachten om alle kinderen hier op te vangen. We willen jullie graag alvast een paar foto's van de groepsruimte laten zien.

We hebben onze eigen mobiele v…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.