​​​​​​
Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij Buitenschoolse opvang Flosbeugel - Enkhuizen!

  • Berend Botje-app
  • Naast OBS Het Driespan
  • Timmerruimte / knutselatelier
  • Natuurlijke buitenruimtes met o.a. wilgentunnel

Buitenschoolse opvang (bso) Flosbeugel is gevestigd naast OBS Het Driespan in Enkhuizen. Naast de vier groepsruimtes is er een ruime speelhal, twee mooie natuurlijke buitenruimtes en een echte timmerruimte waar de kinderen van de bso naar hartenlust kunnen 'klussen'!*

* Momenteel is BSO Flosbeugel gevestigd in de tijdelijke locatie van OBS Het Driespan. Dit vanwege de herbouw van de school aan onze eigen locatie. Na de zomervakantie gaan we terug naar onze locatie die dan onderdeel is van Kindcentrum Het Anker.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden BSO Flosbeugel Enkhuizen

Voorschoolse opvang: van 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: van einde schooltijd tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang Flosbeugel via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op de Flosbeugel in Enkhuizen naast bso (4 tot 13 jaar) ook de volgende opvangvorm:

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 266803416
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Flosbeugel
Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Flosbeugel

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Buitenschoolse opvang Flosbeugel met de virtuele tour.

 

03 jun

En de nieuwe naam van het nieuwe kindcentrum in Enkhuizen is ...

De oplevering van het nieuwe kindcentrum in Enkhuizen aan de Flosbeugel komt steeds meer in zicht. Afgelopen maandagmiddag werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Berend Botje en Het Driespan ondertekend. Ook werd de naam van het nieuwe kindcentru…
Lees meer
23 mrt

Het hoogste punt van Kindcentrum Driespan is bereikt!

Deze week heeft de bouw van het nieuwe Kindcentrum Driespan aan de Flosbeugel in Enkhuizen het hoogste punt bereikt. Alle bouwvakkers, de medewerkers van openbare school Het Driespan en onze Berend Botje-locatie én natuurlijk alle kinderen hebben taa…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.