Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Flosbeugel - Enkhuizen!

  • Berend Botje-app
  • Naast OBS Het Driespan
  • Timmerruimte / knutselatelier
  • Natuurlijke buitenruimte met o.a. wilgentunnel

Deze locatie is gevestigd naast OBS Het Driespan en biedt ruimte aan drie groep. Naast de drie groepsruimtes is er een ruime speelhal, een mooie natuurlijke buitenruimte en een echte timmerruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen 'klussen'!

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Enkhuizen
In Enkhuizen hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 213053573
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Enkhuizen Flosbeugel 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

Navigeer hieronder door onze locatie:

17 dec

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO De Flosbeugel

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Flosbeugel in Enkhuizen heeft op 3 oktober 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle ge…

Lees meer
01 okt

Geslaagde speeltuinmiddag bij speeltuin Kindervreugde

Afgelopen woensdag 23 september werd in Speeltuinvereniging Kindervreugde in Enkhuizen de speeltuinmiddag georganiseerd. Alle klanten van onze peuterspeelgroepen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en gastouders in Enkhuizen waren welkom om lek…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.