​​​​​​
Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Flosbeugel - Enkhuizen

  • Berend Botje-app
  • Naast OBS Het Driespan
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Natuurlijke buitenruimtes met o.a. buitenkeuken
  • VVE-locatie

Peuterspeelgroep Flosbeugel in Enkhuizen is een prachtige, ruime locatie. Er zijn vier lichte groepsruimtes met speciaal ingerichte speelhoeken. Naast de groepsruimtes is er een centrale hal met keuken en zijn er twee natuurlijke buitenruimtes met onder andere een buitenkeuken waar de kinderen van de peuterspeelgroep de mooiste taarten kunnen 'bakken'.*

* Momenteel is Peuterspeelgroep Flosbeugel gevestigd in de tijdelijke locatie van OBS Het Driespan. Dit vanwege de herbouw van de school aan onze locatie. Wanneer de bouw gereed is, gaan wij weer terug. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal)? Bekijk dan eens onderstaande video of kijk hier voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje.

Openingstijden Peuterspeelgroep Flosbeugel Enkhuizen

Geopend van maandag tot en met vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Flosbeugel via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op de Flosbeugel in Enkhuizen naast peuteropvang (2 tot 4 jaar) ook de volgende opvangvorm:

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog de een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 142707223
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Peuterspeelgroep Flosbeugel
Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Flosbeugel

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Peuterspeelgroep Flosbeugel met de virtuele tour.

12 feb

Sneeuw bij Peuterspeelgroep Flosbeugel binnen

Opeens lag er sneeuw buiten! De peuters van Peuterspeelgroep Flosbeugel vonden het maar wonderlijk. We hebben buiten in de sneeuw gespeeld, maar ook de sneeuw mee naar binnen meegenomen. Huh? Sneeuw hoort toch buiten? Bij ons niet! Wij hebben binnen …

Lees meer
30 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Flosbeugel

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Flosbeugel in Enkhuizen heeft op 28 september 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vol…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.