Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Flosbeugel - Enkhuizen

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De peuterspeelgroep is gelegen in een eigen pand van Berend Botje, vlakbij (het noodgebouw van) basisschool Het Driespan. Ons pand heeft een eigen ingang, een prachtige buitenruimte en meerdere groepsruimtes. Er is een centrale hal met keuken, daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de gymzaal van de school.

Openingstijden

Korte ochtend:
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Locaties in Enkhuizen
In Enkhuizen hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 531067282
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Flosbeugel - Enkhuizen

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Lees meer
woensdag
27-11-2019

Meespeelochtend Peuterspeelgroep Flosbeugel Enkhuizen

 
23 aug

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Enkhuizen

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Enkhuizen! Op dinsdag 17 september is van 9:15 tot 10:15 uur een meespeel…

Lees meer
17 jun

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep de Flosbeugel

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep de Flosbeugel in Enkhuizen heeft op 23 april 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan al…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.