​​​​​​
Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Het Anker - Enkhuizen

  • Berend Botje-app
  • In Kindcentrum Het Anker
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
  • Natuurlijke buitenruimtes met o.a. buitenkeuken
  • VVE-locatie

 

Peuterspeelgroep Het Anker is gevestigd in Kindcentrum Het Anker. Het eerste kindcentrum in Enkhuizen is een plek waar kinderen naast onderwijs en opvang ook terecht kunnen bij externe organisaties die logopedie, schoolmaatschappelijk werk en ergotherapie aanbieden.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen (voorheen peuterspeelzaal)? Bekijk dan eens onderstaande video of kijk hier voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje.

Openingstijden Peuterspeelgroep Het Anker Enkhuizen

Geopend van maandag tot en met vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Het Anker via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden in Kindcentrum Het Anker in Enkhuizen naast peuteropvang (2 tot 4 jaar) ook de volgende opvangvorm:

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog de een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 142707223*
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Peuterspeelgroep Flosbeugel*
Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

* Het LRK-nummer en GGD inspectierapport is van de tijdelijke locatie in het noodgebouw van basisschool Het Driespan. Zodra het LRK-nummer en GGD inspectierapport van Kindcentrum Het Anker bekend is, wordt deze aangepast.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Het Anker

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

03 jun

En de naam van het nieuwe kindcentrum in Enkhuizen is ...

De oplevering van het nieuwe kindcentrum in Enkhuizen aan de Flosbeugel komt steeds meer in zicht. Afgelopen maandagmiddag werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Berend Botje en Het Driespan ondertekend. Ook werd de naam van het nieuwe kindcentrum…
Lees meer
19 mei

Hoera! Positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Flosbeugel

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Flosbeugel in Enkhuizen heeft op 23 maart 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.