​​​​​​
Ineke Vinkenborg,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Het Mozaïek - Enkhuizen!

Buitenschoolse opvang (bso) Het Mozaïek is gevestigd in Basisschool Mozaïek Toereppel (voorheen Voorhof) en biedt ruimte aan twee groepen. Deze kleinschaligheid heeft zo z'n eigen voordelen en is voor jongere kinderen heel prettig. De inrichting is afgestemd op de leeftijdsgroep en biedt voldoende uitdaging voor alle kinderen op de bso!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

 

Openingstijden BSO Het Mozaïek Enkhuizen

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (opvang vindt plaats op onze locatie de Kindcentrum Het Anker, Flosbeugel 17a, Enkhuizen)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang Het Mozaïek via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op Het Mozaïek in Enkhuizen naast bso (4 tot 13 jaar) de volgende opvangvorm: 

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 664150779
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Het Mozaïek

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Het Mozaïek

Je kunt een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

06 mrt

Mooie waardering voor BSO Het Mozaïek in Enkhuizen

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt BSO Het Mozaïek enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg tevreden zijn.…

Lees meer
15 feb

Sneeuw verven bij BSO Het Mozaïek

De kinderen van de buitenschoolse opvang in Enkhuizen hebben buiten heerlijk met de sneeuw gespeeld. Naast het sleeën in de sneeuw en het gooien van sneeuwballen, hebben we ook de sneeuw mee naar binnen genomen. We hebben ontdekt dat je sneeuw kunt v…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.