​​​​​​
Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Het Mozaïek - Enkhuizen!

Buitenschoolse opvang (bso) Het Mozaïek is gevestigd in Basisschool Mozaïek Toereppel (voorheen Voorhof) en biedt ruimte aan twee groepen. Deze kleinschaligheid heeft zo z'n eigen voordelen en is voor jongere kinderen heel prettig. De inrichting is afgestemd op de leeftijdsgroep en biedt voldoende uitdaging voor alle kinderen op de bso!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

 

Openingstijden BSO Het Mozaïek Enkhuizen

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (opvang vindt plaats op onze locatie de Flosbeugel, Flosbeugel 17a, Enkhuizen)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang Het Mozaïek via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op Het Mozaïek in Enkhuizen naast bso (4 tot 13 jaar) de volgende opvangvorm: 

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 664150779
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Het Mozaïek
Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Het Mozaïek

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

07 jan

Verven bij BSO Het Mozaïek

Verven hoeft niet altijd met een kwast en verf. De kinderen van BSO Het Mozaïek ontdekten andere manieren. De kwast hebben ze een keer verruild voor een tandenborstel en de verf een keer voor tomatenketchup en mosterd. Wat gebeurt er nu er niet met e…

Lees meer
04 jan

GGD-rapport voor BSO Het Mozaïek

Ons team van Buitenschoolse opvang Het Mozaïek heeft op 24 november 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Alle locaties voor kinderopvang worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.