Marlou van Saase,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO De Hoeksteen - Enkhuizen!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Hoeksteen
  • Groot schoolplein
  • Gymzaal voor bewegingsactiviteiten

Buitenschoolse opvang (bso) De Hoeksteen is gevestigd in Basisschool De Hoeksteen in Enkhuizen en biedt ruimte aan één groep. Deze kleinschaligheid biedt zo z'n eigen voordelen en is voor jongere kinderen heel prettig. De inrichting is afgestemd op de leeftijdsgroep en biedt voldoende uitdaging voor de kinderen van de bso!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden BSO De Hoeksteen enkhuizen

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (opvang vindt plaats op onze locatie de Flosbeugel, Flosbeugel 17a, Enkhuizen)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang De Hoeksteen via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op De Hoeksteen naast bso (4 tot 13 jaar) ook de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 425610469
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Enkhuizen De Hoeksteen 

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang De Hoeksteen

Wil je onze bso in Enkhuizen eens van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs, je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl om een persoonlijke afspraak te maken.

04 feb

Buttons maken bij de Sponsorplons

Afgelopen weekend stonden we bij de Sponsorplons in zwembad Enkhuizerzand. De kinderen van alle basisscholen in Enkhuizen zwommen om geld op te halen voor het goede doel. Het geld wordt onder andere besteed aan kinderen van wie de ouders geen zwemles…

Lees meer
01 okt

Geslaagde speeltuinmiddag bij speeltuin Kindervreugde

Afgelopen woensdag 23 september werd in Speeltuinvereniging Kindervreugde in Enkhuizen de speeltuinmiddag georganiseerd. Alle klanten van onze peuterspeelgroepen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en gastouders in Enkhuizen waren welkom om lek…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.