Marlou van Saase,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO De Hoeksteen - Enkhuizen!

  • Berend Botje-app
  • In Basisschool De Hoeksteen
  • Groot schoolplein
  • Gymzaal voor bewegingsactiviteiten

Deze locatie is gevestigd in Basisschool De Hoeksteen en biedt ruimte aan één groep. Deze kleinschaligheid biedt zo z'n eigen voordelen en is voor jongere kinderen heel prettig. De inrichting is afgestemd op de leeftijdsgroep en biedt voldoende uitdaging.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (opvang vindt plaats op locatie Flosbeugel, Flosbeugel 17a)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Enkhuizen
In Enkhuizen hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 425610469
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Enkhuizen De Hoeksteen 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

30 jul

Zomeractiviteiten bij de BSO in Enkhuizen

Tijdens de zomervakantie zitten de kinderen bij Berend Botje niet stil! Op de BSO in Enkhuizen zijn er genoeg leuke activiteiten te doen tijdens het zomerthema 'Tour the talent'. Stond de eerste week van de zomervakantie in het teken van mode, in de …

Lees meer
30 jul

Gratis meespelen bij alle bso's in Enkhuizen

Op zoek naar opvang voor of na school? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van onze bso-locaties in Enkhuizen. Maak samen met je kind kennis met ons en ervaar hoe het is op de bso. Op donderdag 5 september 2019 van 16:00 tot 17:00 uur is er e…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.