​​​​​​
Ineke Vinkenborg,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Enkhuizen!

Kinderdagverblijf Enkhuizen is een prachtige, ruime locatie met zes mooie, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinderkookcafé en een atelier. Het kinderdagverblijf heeft twee uitdagende buitenruimtes met o.a. een zandbak, een wilgentunnel, een speelboot en klauterstronken. Op deze locatie bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wil meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kinderdagverblijf Enkhuizen!

Openingstijden Kinderdagverblijf Enkhuizen

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Enkhuizen via deze link.

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij, naast Kinderdagverblijf Enkhuizen, ook de volgende peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 176162525
Huisregels 
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport Kinderdagverblijf Enkhuizen
Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Enkhuizen

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kinderdagverblijf Enkhuizen met de virtuele tour.

14 dec

Spelen met de lichtbak bij Kinderdagverblijf Enkhuizen

De lichtbak is nieuw op ons kinderdagverblijf in Enkhuizen. De naam zegt het al: het is een bak met licht erin. Het licht zorgt voor een hele andere kijk op voorwerpen als je deze erop legt. Sommige voorwerpen laten het licht door en andere juist nie…

Lees meer
25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.