Ineke Vinkenborg,
assistent leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Enkhuizen!

Kinderdagverblijf Enkhuizen is een prachtige, ruime locatie met zes mooie, lichte groepsruimtes. Deze kleurrijke ruimtes liggen rondom de centrale speelhal met een kinderkookcafé en een atelier. Het kinderdagverblijf heeft twee uitdagende buitenruimtes met o.a. een zandbak, een wilgentunnel, een speelboot en klauterstronken. Op deze locatie bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wil meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kinderdagverblijf Enkhuizen!

Openingstijden Kinderdagverblijf Enkhuizen

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Enkhuizen via deze link.

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij, naast Kinderdagverblijf Enkhuizen, ook de volgende peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 176162525
Huisregels 
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport Enkhuizen 

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Enkhuizen

Wil je ons kinderdagverblijf in Enkhuizen van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs.

Inloopavonden 2020:

  • donderdag 10 september van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kinderdagverblijf. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kinderdagverblijf Enkhuizen met de virtuele tour.

10 mrt

Blije en boze mandarijnen bij Kinderdagverblijf Enkhuizen

Tijdens het fruitmoment vandaag op de Mierenhoop groep hadden we het over emoties. We hadden blije, gekke maar ook boze mandarijnen. Welke mandarijn kies jij en waarom? Ben je zelf ook wel eens blij of juist boos? Wat betekent dat eigenlijk als je bl…

Lees meer
20 feb

Wij zorgen voor de vogels in de winter

Bij de Eendenvijver (groep van Kinderdagverblijf Enkhuizen) zijn we gestart met het thema ’Wij zien vogels in de winter’. Hierin behandelen we alles over vogels in de winter, bijvoorbeeld wat eten ze en welke vogels zien we?

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.