Sylvana Hoffer,
assistent leidinggevende

Welkom bij BSO Het Mozaïek - Enkhuizen!

Buitenschoolse opvang (bso) Het Mozaïek is gevestigd in Basisschool Mozaïek Toereppel (voorheen Voorhof) en biedt ruimte aan twee groepen. Deze kleinschaligheid heeft zo z'n eigen voordelen en is voor jongere kinderen heel prettig. De inrichting is afgestemd op de leeftijdsgroep en biedt voldoende uitdaging voor alle kinderen op de bso!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze buitenschoolse opvang? Bekijk dan eens onderstaande video of lees hier meer.

 

Openingstijden BSO Het Mozaïek Enkhuizen

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (opvang vindt plaats op onze locatie de Flosbeugel, Flosbeugel 17a, Enkhuizen)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang Het Mozaïek via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op Het Mozaïek in Enkhuizen naast bso (4 tot 13 jaar) de volgende opvangvorm: 

Kinderopvanglocaties in Enkhuizen

In Enkhuizen hebben wij ook nog een kinderdagverblijf en een aantal andere peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 664150779
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Enkhuizen Mozaïek Toereppel 

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Het Mozaïek

Wil je onze bso in Enkhuizen van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs, je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl om een persoonlijke afspraak te maken.

04 feb

Buttons maken bij de Sponsorplons

Afgelopen weekend stonden we bij de Sponsorplons in zwembad Enkhuizerzand. De kinderen van alle basisscholen in Enkhuizen zwommen om geld op te halen voor het goede doel. Het geld wordt onder andere besteed aan kinderen van wie de ouders geen zwemles…

Lees meer
01 okt

Geslaagde speeltuinmiddag bij speeltuin Kindervreugde

Afgelopen woensdag 23 september werd in Speeltuinvereniging Kindervreugde in Enkhuizen de speeltuinmiddag georganiseerd. Alle klanten van onze peuterspeelgroepen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en gastouders in Enkhuizen waren welkom om lek…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.