Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert!

  • Berend Botje-app
  • In het dorpshuis in Hauwert
  • Grote gymzaal
  • Natuurlijke buitenruimte

Welkom bij peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert! Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Gevestigd in het dorpshuis

De Speelwerf is gevestigd in het dorpshuis van Hauwert. De binnenruimtes zijn fris en ruim. Naast de groepsruimte ligt een grote gymzaal, waar de peuters op woensdag gebruik van maken. Buiten beleven ze veel plezier aan de natuurlijke speelplek met wilgentent, boomstronken en stapstenen.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert

Geopend op maandag en woensdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden in Hauwert

In Hauwert bieden we ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 205585334
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Hauwert

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert

Wil je de peuterspeelgroep in Hauwert eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-237180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

 

16 sep

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Medemblik

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Medemblik! Op maandag 7 oktober is van 9:00 tot 11:00 uur een meespeeloch…

Lees meer
20 mrt

Thema 'Wij openen een restaurant'

In Hauwert hebben de peuters hun eigen restaurant geopend. Sinds de opening van het restaurant op de peuterspeelgroep wilden de kinderen het liefst elk eetmoment in het restaurant zitten. Om het restaurant aan te kleden hebben ze met z’n allen een mo…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.