​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert!

  • Berend Botje-app
  • In het dorpshuis in Hauwert
  • Grote gymzaal
  • Natuurlijke buitenruimte

Welkom bij peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert! Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Gevestigd in het dorpshuis

De Speelwerf is gevestigd in het dorpshuis van Hauwert. De binnenruimtes zijn fris en ruim. Naast de groepsruimte ligt een grote gymzaal, waar de peuters op woensdag gebruik van maken. Buiten beleven ze veel plezier aan de natuurlijke speelplek met wilgentent, boomstronken en stapstenen.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden Peuterspeelgroep De Speelwerf

Geopend op maandag en woensdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden in Hauwert

In Hauwert bieden we ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 205585334
Huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Hauwert

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.  

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer
28 aug

Het openbaar vervoer ontdekken op de peuterspeelgroep in Hauwert

Op de peuterspeelgroep in Hauwert hebben we een leuk nieuw thema om te ontdekken. Het thema is: 'Wij gaan met het openbaar vervoer'. Hier weten de peuters van peuterspeelgroep De Speelwerf heel veel interessants over te vertellen!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.