Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speelwerf - Hauwert!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

De Speelwerf is gevestigd in het dorpshuis van Hauwert. De binnenruimtes zijn fris en ruim. Naast de groepsruimte ligt een grote gymzaal, waar de peuters op woensdag gebruik van maken. Buiten beleven ze veel plezier aan de natuurlijke speelplek met wilgentent, boomstronken en stapstenen.

Openingstijden

Korte ochtend:
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend:
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier

Overige informatie

LRK-nummer: 205585334
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen

GGD inspectierapport Hauwert

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-237180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

20 mrt

Thema 'Wij openen een restaurant'

In Hauwert hebben de peuters hun eigen restaurant geopend. Sinds de opening van het restaurant op de peuterspeelgroep wilden de kinderen het liefst elk eetmoment in het restaurant zitten. Om het restaurant aan te kleden hebben ze met z’n allen een mo…

Lees meer
25 mei

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Speelwerf in Hauwert

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team op Peuterspeelgroep De Speelwerf heeft op 25 april 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar aan alle…

Lees meer