​​​​​​
Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Centrum!

Deze buitenschoolse opvang (bso) van Berend Botje in Hoorn ligt vlak naast het IJsselmeer. Er zijn mooie, lichte groepsruimten, een centrale speelhal, een kinderkookcafé, atelier en een timmerruimte waarin de kinderen van de bso zich prima kunnen vermaken! Ook buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen en ontdekken. De buitenschoolse opvang beschikt over een mooie natuurontdektuin met een zand-water-kliederplek, insectenhotel en klauterstronken. Het is de ideale plek voor kinderen om zich voor- en na school uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren!

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier om te lezen hoe een dag er uit ziet bij de bso! Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te maken van Kindercentrum Hoorn-Centrum waar onze bso zich in bevindt!

Openingstijden BSO Hoorn-Centrum

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor deze bso via deze link.

Opvangmogelijkheden in Hoorn-Centrum

Wij bieden op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvanglocaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 132712829
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Centrum

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij BSO Hoorn-Centrum

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Hoorn-Centrum met de virtuele tour:

23 jun

De kinderen in Hoorn deden een flashmob op de Rode Steen!

Samen met de kinderen van BSO Hoorn-Centrum hebben we vorige week een flashmob gedaan op de Roode Steen en het Kerkplein in Hoorn. Toen de muziek begon te spelen kwamen we vanuit allerlei hoeken tevoorschijn en voerden we onze ingestudeerde dans uit.…

Lees meer
18 jun

Nieuwe speeltoestellen voor Hoorn-centrum

Kindercentrum Hoorn-Centrum heeft nieuwe speeltoestellen voor nieuwe avonturen! Het zijn geen standaard speeltoestellen zoals je in de meeste speeltuinen ziet, maar uitdagende en stoere toestellen.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.