Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Centrum!

Deze buitenschoolse opvang (bso) van Berend Botje in Hoorn ligt vlak naast het IJsselmeer. Er zijn mooie, lichte groepsruimten, een centrale speelhal, een kinderkookcafé, atelier en een timmerruimte waarin de kinderen van de bso zich prima kunnen vermaken! Ook buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen en ontdekken. De buitenschoolse opvang beschikt over een mooie natuurontdektuin met een zand-water-kliederplek, insectenhotel en klauterstronken. Het is de ideale plek voor kinderen om zich voor- en na school uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren!

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier om te lezen hoe een dag er uit ziet bij de bso! Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te maken van Kindercentrum Hoorn-Centrum waar onze bso zich in bevindt!

Openingstijden BSO Hoorn-Centrum

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor deze bso via deze link.

Opvangmogelijkheden in Hoorn-Centrum

Wij bieden op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvanglocaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 132712829
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Centrum

Binnenkijken bij BSO Hoorn-Centrum

Wil je onze bso in Hoorn van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om je vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020:
Elke eerste woensdag van de maand van 9:30 tot 11:00 uur 

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij onze buitenschoolse opvang. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Hoorn-Centrum met de virtuele tour:

21 feb

Badmintonnen met BSO Hoorn!

Wat een heerlijke, sportieve ochtend hebben we gehad bij de Hoornse Badminton Vereniging! De kinderen van onze buitenschoolse opvanglocaties in Hoorn kregen daar tijdens de vakantie een super leuke badmintonles. 

Lees meer
20 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Hoorn-Centrum

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Hoorn-Centrum heeft op 14 oktober 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoetste v…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.