Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum!

Dit kinderdagverblijf van Berend Botje in Hoorn ligt naast het IJsselmeer. Het kleurrijke gebouw beschikt over vijf mooie lichte groepsruimten, een centrale speelhal, 'kinderkookcafé', atelier en timmerruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf uren kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast ons Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum ligt een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel en klauterstronken. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren.

Wil je meer weten over hoe het er aan toe gaat op een kinderdagverblijf van Berend Botje? Kijk dan hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum!

 

Openingstijden Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden Hoorn-Centrum

Wij bieden op deze locatie in Hoorn naast het kinderdagverblijf ook:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvanglocaties.

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 210208557
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Centrum

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum

Wil je ons kinderdagverblijf in Hoorn eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Je kunt een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl. Of kom eens langs tijdens een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie.  

Navigeer hieronder door ons kinderdagverblijf:

24 jan

Lezen en spelen in de bibliotheek!

Met de kinderen van ons Kindercentrum Hoorn-Centrum gingen we naar de bibliotheek! We gingen op pad in de bakfiets en onderweg hadden we al de grootste lol. We hebben gezellig samen gezongen. Veel voorbijgangers werden vrolijk van ons gezang en zwaai…

Lees meer
06 dec

Kerstcadeaus gezocht!

Wij steunen dit jaar weer de kerstactie van Puur for Kids. Met deze actie helpen we mee met het inzamelen van kerstcadeaus voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesland, Alkmaar en Langedijk. De actie start op v…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.