Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hoorn-Centrum!

Deze peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) van Berend Botje in Hoorn ligt naast het IJsselmeer. Het kleurrijke gebouw beschikt over mooie lichte groepsruimten, een centrale speelhal, knutselatelier en timmerruimte waar de peuters uren kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast de peuterspeelgroep ligt een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel en klauterstronken. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere peuters te ontdekken en leren.

Wist je dat kinderen die naar de peuterspeelgroep gaan, de stap naar de basisschool vaak makkelijker maken? Wil je meer weten over peuteropvang en wat we allemaal doen op de peuterspeelgroep? Kijk dan hier. Bekijk ook onze leuke locatievideo om een indruk te krijgen van ons Kindercentrum Hoorn-Centrum waarin de peuterspeelgroep gevestigd is om een indruk te krijgen!

 

Openingstijden peuterspeelgroep Hoorn-Centrum

Geopend op maandag t/m vrijdag
Korte ochtend
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 07:00 en 07:15 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden Hoorn-Centrum

Wij bieden op Kindercentrum Hoorn naast de peuterspeelgroep ook:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvanglocaties:

 

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 210208557
Algemene huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Centrum

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Hoorn-Centrum

Wil je onze peuterspeelgroep in Hoorn eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Je kunt een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl. Of kom langs tijdens een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. 

Navigeer hieronder door onze locatie:

06 dec

Kerstcadeaus gezocht!

Wij steunen dit jaar weer de kerstactie van Puur for Kids. Met deze actie helpen we mee met het inzamelen van kerstcadeaus voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesland, Alkmaar en Langedijk. De actie start op v…

Lees meer
07 okt

Kindercentrum omgetoverd tot theater tijdens open dag

Zaterdag 21 september vierde Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum haar jaarlijkse open dag & zomerfeest. Het kindercentrum werd omgetoverd tot een prachtig theater, want het thema van de open dag was ‘Wij gaan naar het theater’. Alle groepsru…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.