Kelly Lesmeister,
assistent-leidinggevende

Welkom bij BSO De Flierefluiter - Hoorn!

  • Berend Botje-app
  • In montessorischool De Flierefluiter
  • Intensieve samenwerking met de school
  • In een lokaal van de school

Deze buitenschoolse opvang (bso) in Zwaag is gevestigd in een lokaal van montessorischool De Flierefluiter. Bij de bso is van alles te beleven! In het gezellige lokaal en in de gymzaal van school ondernemen de medewerkers van Berend Botje na schooltijd allerlei leuke activiteiten met de kinderen. Ook buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven bij de bso na een schooldag. Er is een groot schoolplein om samen te kunnen en spelen, leren en ontdekken. En tegenover de buitenschoolse opvang is een voetbal- en basketbalveldje waar de kinderen kunnen spelen.

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Bekijk onderstaand filmpje of lees hier meer.  

Openingstijden BSO De Flierefluiter

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school (op woensdag vindt de opvang plaats op hoofdlocatie, De Huesmolen 222 in Hoorn)
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Zwaag

Wij bieden op deze locatie in Zwaag naast de bso ook:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen, buitenschoolse opvanglocaties:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO De Flierefluiter in Zwaag kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer:115566429
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-De Flierefluiter 

Binnenkijken bij BSO De Flierefluiter

Wil je onze buitenschoolse opvang De Flierefluiter eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom.

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie De Flierefluiter met de virtuele tour:

25 aug

Eropuit met BSO De Flierefluiter!

Bij de buitenschoolse opvang zorgen we dat de kinderen een onvergetelijke tijd beleven. We verzinnen de leukste activiteiten! In de vakantieperiode is de bso de hele dag geopend en hebben we extra lang de tijd om activiteiten te doen. BSO De Flierefl…

Lees meer
20 jul

Met de bso naar judoles!

Met de kinderen van al onze buitenschoolse opvanglocaties (bso) in Hoorn volgden we tijdens de zomervakantie een super leuke judoclinic bij Frits van der Werff. De judoka’s in de dop hadden een onvergetelijke ochtend.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.