Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Flierefluiter - Hoorn!

  • Berend Botje-app
  • In montessorischool De Flierefluiter
  • Makkelijker doorstromen naar de basisschool
  • Intensieve samenwerking met de school

Deze peuterspeelgroep is gevestigd in montessorischool De Flierefluiter. Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 7:30 en 8:45 uur
Ophalen tussen 12:15 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Hoorn
In Hoorn hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer:354556800
Huisregels
Locatiegebonden huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-De Flierefluiter

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Lees meer
maandag
14-10-2019

Meespeelochtend Peuterspeelgroep De Flierefluiter

 
22 mei

Groene vingers bij de Flierefluiter in Hoorn!

De Koolmeesjes van peuterspeelgroep de Flierefluiter in Hoorn hebben hard gewerkt. We hebben samen op het schoolplein de moestuin verzorgd en zaadjes geplant. Want waar komen bijvoorbeeld wortels eigenlijk vandaan? En hoe werkt dat?

Lees meer
02 mei

Meespeelochtend Peuterspeelgroep De Flierefluiter

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij Peuterspeelgroep De Flierefluiter van Berend Botje! Op dinsdag 14 mei van 9:00 tot 11:00 uur houden wij een meespeelochtend. Hier kun j…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.