Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Flierefluiter - Hoorn!

  • Berend Botje-app
  • In montessorischool De Flierefluiter
  • Makkelijker doorstromen naar de basisschool
  • Intensieve samenwerking met de school

Deze peuterspeelgroep is gevestigd in montessorischool De Flierefluiter. Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Openingstijden

Vanaf januari 2020 wijzigen onze openingstijden in verband met een wetswijziging waarin alle gemeenten verplicht zijn het aanbod voorschoolse educatie (VVE) uit te breiden naar 16 uur. 

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Korte ochtend
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 07:00 en 07:15 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Hoorn
In Hoorn hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer:354556800
Huisregels
Locatiegebonden huisregels

Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-De Flierefluiter

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

Navigeer hieronder door onze locatie:

18 nov

Knutselen op Peuterspeelgroep de Flierefluiter

Het is Sinterklaas! Een super leuke tijd natuurlijk. Dat vinden de kinderen van Peuterspeelgroep de Flierefluiter ook. De kinderen doen allemaal activiteiten die met dit feest te maken hebben. Zo hebben de kinderen zelf pepernoten klei gemaakt. De kl…

Lees meer
22 mei

Groene vingers bij de Flierefluiter in Hoorn!

De Koolmeesjes van peuterspeelgroep de Flierefluiter in Hoorn hebben hard gewerkt. We hebben samen op het schoolplein de moestuin verzorgd en zaadjes geplant. Want waar komen bijvoorbeeld wortels eigenlijk vandaan? En hoe werkt dat?

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.