Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Huesmolen!

  • Berend Botje-app
  • Knutselatelier
  • Daktuin met kunstgrasheuvel
  • Vlonder met o.a. evenwichtsbalk

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen regelmatig voorleesboekjes uitzoeken. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Locaties in Hoorn
In Hoorn hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 137593478
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Huesmolen

 

Binnenkijken

Inloopochtenden 2020:

  • elke vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieochtend of gewoon overdag. Benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl. Bekijk ook onze locatievideo!

Navigeer hieronder door onze locatie:

Lees meer
vrijdag
24-01-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

 
Lees meer
vrijdag
31-01-2020

Inloopochtend Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

 
22 nov

Goochelfeest op BSO Hoorn-Huesmolen

Hoera! BSO Hoorn-Huesmolen bestaat 5 jaar. Dit heeft de locatie goed gevierd. Er kwam een goochelaar langs die een leuke show gaf. De kinderen zaten op het puntje van hun stoel te kijken naar de kunsten en trucs die de goochelaar liet zien. Ze waren …

Lees meer
01 jul

Tropisch feestje in Hoorn!

Zaterdag 29 juni organiseerden wij onze open dag op Kindercentrum Hoorn-Huesmolen. De locatie was omgetoverd tot een tropisch paradijs! Bij de ingang stonden grote, opblaasbare flamingo’s, zwanen en eenhoorns ons op te wachten. Alle kinderen kregen e…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.