Anouk Neuvel,
assistent-leidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen!

  • Berend Botje-app
  • Knutselatelier
  • Daktuin met o.a. babyhoek
  • Uitdagende buitenruimte met o.a. wilgentenentunnel

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van het kinderdagverblijf regelmatig voorleesboekjes uitzoeken.

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen in het kinderdagverblijf. De kinderen krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier.

Wil je meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk dan hier. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen!

Openingstijden Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen kan via deze link.

Opvangmogelijkheden 

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 180292109
Huisregels 
Sluitingsdagen 
GGD inspectierapport Hoorn-Huesmolen 

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

Wil je ons kinderdagverblijf in Hoorn-Huesmolen van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om je vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020
Vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kinderdagverblijf. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie!

06 jul

Modderdag bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen, wat een feest!

Maandag 29 juni deed Kindercentrum Hoorn-Huesmolen mee aan de jaarlijkse, landelijke Modderdag. De buitenruimte werd omgetoverd tot een groot moddersfestijn. De kinderen genoten vol op! Heerlijk toch, als vies worden mag?

Lees meer
10 mei

Spinnen, lieveheersbeestjes, rupsen en andere kriebelbeestjes

De kinderen van de Muntjes-groep van Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen zijn bezig met het thema ‘Wij ontdekken kriebelbeestjes’. Op de groep hangen woordkaarten met de kriebelbeestjes op een rij. De kinderen konden alle dieren herkennen en de juiste …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.