Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen!

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw in de wijk Hoorn-Huesmolen omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij.

De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) regelmatig voorleesboekjes uitzoeken. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier.

Wil meer weten over peuteropvang en VVE? Kijk dan hier. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen!

 

Openingstijden Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Geopend op maandag t/m vrijdag
Korte ochtend
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 07:00 en 07:15 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 180292109
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Huesmolen 

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Wil je onze peuterspeelgroep eens van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs.

Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke afspraak maken om Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen van binnen te bekijken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie!

17 feb

GAAT NIET DOOR: Kom naar ons Winterfeest!

Het winterfeest op woensdag 4 maart 2020 gaat helaas niet door! 

Woensdag 4 maart organiseren wij een groot Winterfeest! Er zijn veel leuke winterse activiteiten! Je kunt het pinguinpad bewandelen, sneeuwballen gooien, een iglo bouwen, je laten schm…

Lees meer
01 jul

Tropisch feestje in Hoorn!

Zaterdag 29 juni organiseerden wij onze open dag op Kindercentrum Hoorn-Huesmolen. De locatie was omgetoverd tot een tropisch paradijs! Bij de ingang stonden grote, opblaasbare flamingo’s, zwanen en eenhoorns ons op te wachten. Alle kinderen kregen e…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.