Anouk Neuvel,
assistent-leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen!

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw in de wijk Hoorn-Huesmolen omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum, met daarin onder andere een peuterspeelgroep. Het kindercentrum heeft uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij.

De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) regelmatig voorleesboekjes uitzoeken. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier.

Wil meer weten over peuteropvang en VVE? Kijk dan hier. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen!

Openingstijden Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Geopend op maandag t/m vrijdag
Korte ochtend
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 07:00 en 07:15 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen kan via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 180292109
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Huesmolen 

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Wil je onze peuterspeelgroep in Hoorn van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om je vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020
Vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij onze peuterspeelgroep. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie:

06 jul

Modderdag bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen, wat een feest!

Maandag 29 juni deed Kindercentrum Hoorn-Huesmolen mee aan de jaarlijkse, landelijke Modderdag. De buitenruimte werd omgetoverd tot een groot moddersfestijn. De kinderen genoten vol op! Heerlijk toch, als vies worden mag?

Lees meer
15 jun

Thema: Wij gaan naar de boerderij!

Op onze Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met het thema de ‘wij gaan naar de boerderij’. Rondom dit thema hebben de peuters heel veel leuke activiteiten en spelletjes gedaan!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.