​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen!

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw in de wijk Hoorn-Huesmolen omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum, met daarin onder andere een peuterspeelgroep. Het kindercentrum heeft uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij.

De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) regelmatig voorleesboekjes uitzoeken. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier.

Wil meer weten over peuteropvang en VVE? Kijk dan hier en bekijk onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen!

Openingstijden Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Geopend op maandag t/m vrijdag

Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen kan via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Hoorn-Huesmolen naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 180292109
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Huesmolen 

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Kijkavonden 2022
Een aantal keer per jaar organiseren we een kijkavond. Je kunt je vooraf aanmelden om langs te komen via kindercentrum@berendbotje.nl. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. 

Passen onze inloop- en kijkmomenten niet in jouw agenda? Je kunt hier ook een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. 

Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de locatie:

25 jun

Dakterras van Hoorn-Huesmolen is vernieuwd!

Het dakterras van kindercentrum Hoorn-Huesmolen heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Het dakterras is volledig voorzien van een prachtig kunstgras, ideaal om lekker in te spelen.

Lees meer
11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Hoorn-Huesmolen enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg …

Lees meer