​​​​​​
Rachelle Stuurman,
assistent-leidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Kersenboogerd!

  • Berend Botje-app
  • Samenwerking met Basisschool De Klipper
  • Mooie lichte groepsruimten
  • Gymzaal

In augustus 2016 zijn we in 2 ruime, lichte lokalen van Basisschool De Klipper (gevestigd in de wijk Kersenboogerd in Hoorn) gestart met een buitenschoolse opvang (bso). We mogen ook gebruik maken van de gymzaal van de school, het 'groen' ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen bij deze bso in Hoorn alle ruimte om te spelen, leren en ontdekking in een fijne samenwerking met school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je meer lezen over hoe we zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben bij onze buitenschoolse opvang? Kijk dan op deze pagina. Wil je alvast een indruk krijgen van onze BSO Hoorn-Kersenboogerd? Bekijk dan dit leuke filmpje!

Openingstijden BSO Hoorn-Kersenboogerd

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie in Hoorn naast de bso ook de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 169798033
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Kersenboogerd 

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.

Binnenkijken bij BSO Hoorn-Kersenboogerd

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Ben je nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie:

16 jul

Heerlijk ontspannen bij BSO Kersenboogerd

Vakantie betekent natuurlijk ontspannen en bij BSO Kersenboogerd weten we precies hoe dat moet! Samen hebben we de bso omgetoverd tot een echte schoonheidssalon. Met alle meiden hebben we een heerlijke beautydag gehad. Lekker ontspannen met een gezic…

Lees meer
26 apr

Spijkerpoepen, koekhappen en zaklopen in Hoorn-Kersenboogerd

BSO Hoorn-Kersenboogerd, gevestigd in basisschool de Klipper, heeft meegedaan met de Koningsspelen! Samen met de kinderen hebben we verschillende oudhollandse spelletjes gedaan zoals koekhappen, spijkerpoepen, sjoelen en nog veel meer! Natuurlijk ded…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.