Rachelle Stuurman,
assistent-leidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Kersenboogerd!

  • Berend Botje-app
  • Samenwerking met Basisschool De Klipper
  • Mooie lichte groepsruimten
  • Crea- en speellokaal

In augustus 2016 zijn we in 2 ruime, lichte lokalen van Basisschool De Klipper (gevestigd in de wijk Kersenboogerd in Hoorn) gestart met een buitenschoolse opvang (bso). We mogen ook gebruik maken van het crea- en speellokaal van de school, het 'groen' ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen bij deze bso in Hoorn alle ruimte om te spelen, leren en ontdekking in een fijne samenwerking met school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je meer lezen over hoe we zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben bij onze buitenschoolse opvang? Kijk dan op deze pagina. Wil je alvast een indruk krijgen van onze BSO Hoorn-Kersenboogerd? Bekijk dan dit leuke filmpje!

Openingstijden BSO Hoorn-Kersenboogerd

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie in Hoorn naast de bso ook de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 169798033
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Kersenboogerd 

Binnenkijken bij BSO Hoorn-Kersenboogerd

Wil je onze bso in Hoorn-Kersenboogerd van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend of -avond. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om je vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020
Vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur

Inloopavond 2020
Woensdag 2 september van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij onze peuterspeelgroep. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Ben je nu al benieuwd? Navigeer hieronder door onze locatie:

21 feb

Badmintonnen met BSO Hoorn!

Wat een heerlijke, sportieve ochtend hebben we gehad bij de Hoornse Badminton Vereniging! De kinderen van onze buitenschoolse opvanglocaties in Hoorn kregen daar tijdens de vakantie een super leuke badmintonles. 

Lees meer
12 feb

Open dag Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd 29 februari

Kom je ook naar de open dag van Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd? Zaterdag 29 februari tussen 10:00 en 13:00 uur is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en kennis te maken met ons kinderdagverblijf, bso en peuters…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.