​​​​​​

Welkom bij Kinderdagverblijf Hoorn-Kersenboogerd!

In augustus 2016 zijn we in 2 ruime, lichte lokalen van Basisschool De Klipper (gevestigd in de wijk Kersenboogerd in Hoorn) gestart met een kinderdagverblijf. We mogen ook gebruik maken van de gymzaal van de school, het 'groen' ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen bij dit kinderdagverblijf in Hoorn alle ruimte om te spelen, leren en ontdekking in een fijne samenwerking met school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je meer lezen over hoe we zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben bij ons kinderdagverblijf? Kijk dan op deze pagina. Wil je alvast een indruk krijgen van ons kinderdagverblijf in Hoorn-Kersenboogerd? Bekijk dan dit leuke filmpje!

Openingstijden Kinderdagverblijf Hoorn-Kersenboogerd

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden 

Wij bieden op deze locatie in Hoorn naast het kinderdagverblijf ook de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, bso's en peuterspeelgroepen

Overige informatie

LRK-nummer: 793735646
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Kersenboogerd 

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Hoorn-Kersenboogerd

Kijkavonden 2023
Een aantal keer per jaar organiseren we een kijkavond. Je kunt je vooraf aanmelden om langs te komen via kindercentrum@berendbotje.nl. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is. 

Passen onze inloop- en kijkmomenten niet in jouw agenda? Je kunt hier ook een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. 

Nu al benieuwd? Volg hieronder onze virtuele tour door Kinderdagverblijf Hoorn-Kersenboogerd:

27 mrt

Een uitje naar de bibliotheek is altijd een feest! 

Met de groep De Guppies zijn we naar de bibliotheek geweest. Voor het thema 'Wij ruimen het afval op' hebben we boeken gezocht (èn gevonden).

Lees meer
15 dec

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Hoorn Kersenboogerd

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Hoorn Kersenboogerd heeft bezoek op 24 november 2022 gehad van de GGD-inspecteur en dit leidde tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan alle getoet…

Lees meer