Femke Korver,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd!

 

In augustus 2016 zijn we in 2 ruime, lichte lokalen van Basisschool De Klipper (gevestigd in de wijk Kersenboogerd in Hoorn) gestart met een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal). We mogen ook gebruik maken van het crea- en speellokaal van de school, het 'groen' ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen bij deze peuterspeelgroep in Hoorn alle ruimte om te spelen, leren en ontdekking in een fijne samenwerking met school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je meer lezen over hoe we zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben bij onze peuterspeelgroep? Kijk dan op deze pagina. Wil je alvast een indruk krijgen van onze peuterspeelgroep in Hoorn-Kersenboogerd? Bekijk dan dit leuke filmpje!

Openingstijden Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd

Geopend op maandag t/m vrijdag
Korte ochtend
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 07:00 en 07:15 uur
Halen tussen 12:45 en 13:00 uur

Opvangmogelijkheden 

Wij bieden op deze locatie naast de peuterspeelgroep ook de volgende opvangvormen:

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Kinderopvanglocaties in Hoorn

In Hoorn hebben wij ook de volgende kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's:

Overige informatie

LRK-nummer: 793735646
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Hoorn-Kersenboogerd 

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd

Wil je onze peuterspeelgroep eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag.

Inloopochtenden 2020:

  • elke vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020:

  • woensdag 2 september van 19:00 tot 20:30 uur

 Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl. Nu al benieuwd? Bekijk hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van de peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd!

Navigeer hieronder door onze locatie:

12 feb

Open dag Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd 29 februari

Kom je ook naar de open dag van Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd? Zaterdag 29 februari tussen 10:00 en 13:00 uur is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en kennis te maken met ons kinderdagverblijf, bso en peuters…

Lees meer
06 dec

Kerstcadeaus gezocht!

Wij steunen dit jaar weer de kerstactie van Puur for Kids. Met deze actie helpen we mee met het inzamelen van kerstcadeaus voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesland, Alkmaar en Langedijk. De actie start op v…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.