Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Hoorn-Talenten Theater

  • Berend Botje-app
  • In het Talenten Theater
  • Vlakbij de Montessorischool en Mariaschool

Deze locatie van Berend Botje bevindt zich op een bijzondere plek in de Hoornse binnenstad en is op loopafstand van de Mariaschool en Montessorischool.
Er is een grote zaal waar de kinderen theateractiviteiten kunnen doen. In de grote groepsruimte kunnen kinderen heerlijk spelen en knutselen.
In samenwerking met het Talenten Theater worden er regelmatig dans- en theaterworkshops gegeven. Een mooie manier voor kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen en te leren zich te presenteren.  

Openingstijden

Naschoolse opvang: dinsdag en donderdag einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

  • Buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)
    • voorschoolse opvang
    • naschoolse opvang

Locaties in Hoorn
In Hoorn hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 263280160
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD-rapport Hoorn-TalentenTheater

 

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan bso@berendbotje.nl.

09 aug

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO TalentenTheater

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van buitenschoolse opvang TalentenTheater in Hoorn heeft op 11 juli 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie al…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.