​​​​​​

Welkom bij BSO Landsmeer!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!)
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum
  • Tegenover de bibliotheek

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen en zelfs een blotevoetenpad! 

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van de BSO (buitenschoolse opvang) zich snel thuis voelen. De kinderen van BSO Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken, maar ook om even te ontspannen na een drukke schooldag. Samen gaan we regelmatig naar buiten, spelletjes doen en maken we leuke uitstapjes tijdens (school)vakanties. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier. 

Wil je meer informatie over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Landsmeer!

Openingstijden BSO Landsmeer

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Landsmeer kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden bij Kindercentrum Landsmeer naast de buitenschoolse opvang ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 234769488
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Landsmeer

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij BSO Landsmeer

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: 

22 mrt

Feestelijke pannenkoekdag in Landsmeer!

Wat hebben we lekker gegeten! Tijdens nationale pannenkoekdag (vrijdag 19 maart) hebben we samen met de kinderen van kindercentrum Landsmeer heerlijk pannenkoeken gebakken, versierd en natuurlijk opgegeten! 

Lees meer
22 mrt

Hoera! Positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer

Ons team van Buitenschoolse opvang Landsmeer heeft op 11 december 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.