Monique Pengel,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Landsmeer!

  • Berend Botje-app
  • Uitdagende buitenruimte (met blotevoetenpad!)
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen en zelfs een blotevoetenpad! 

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van de BSO (buitenschoolse opvang) zich snel thuis voelen. De kinderen van BSO Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken, maar ook om even te ontspannen na een drukke schooldag. Samen gaan we regelmatig naar buiten, spelletjes doen en maken we leuke uitstapjes tijdens (school)vakanties. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier. 

Openingstijden BSO Landsmeer

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Landsmeer naast de buitenschoolse opvang ook de volgende opvangvormen:

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier.

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Landsmeer kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 234769488
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Landsmeer

Binnenkijken bij BSO Landsmeer

Inloopavonden 2020:

  • donderdag 10 september van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour:

Lees meer
woensdag
06-05-2020

Inloopochtend Kindercentrum Landsmeer

 
Lees meer
woensdag
03-06-2020

Inloopochtend Kindercentrum Landsmeer

 
13 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Landsmeer heeft op 7 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan al…

Lees meer
26 aug

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kindercentrum Berend Botje Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Landsmeer heeft op 7 juni 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. De locatie voldoet aan alle getoets…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.