Monique Pengel,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Landsmeer!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!)
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum
  • Tegenover de bibliotheek

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen en zelfs een blotevoetenpad! 

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van de BSO (buitenschoolse opvang) zich snel thuis voelen. De kinderen van BSO Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken, maar ook om even te ontspannen na een drukke schooldag. Samen gaan we regelmatig naar buiten, spelletjes doen en maken we leuke uitstapjes tijdens (school)vakanties. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier. 

Wil je meer informatie over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Landsmeer!

Openingstijden BSO Landsmeer

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Landsmeer kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden bij Kindercentrum Landsmeer naast de buitenschoolse opvang ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 234769488
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Landsmeer

Binnenkijken bij BSO Landsmeer

Wil je BSO Landsmeer van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend of -avond. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend of -avond? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. de coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-1337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020:
Eerste woensdag van de maand van 09:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020:
Donderdag 10 september 19:00 - 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kindercentrum. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nlWij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellenNeem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: 

30 jun

Geslaagde Modderdag in Landsmeer!

Afgelopen maandag 29 juni was het Internationale Modderdag. In Landsmeer deden wij samen met de kinderen van het kinderdagverblijf, de bso (buitenschoolse opvang) en de peuterspeelgroep ook weer met heel veel plezier mee. Wij vinden spelen in de natu…

Lees meer
13 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Landsmeer heeft op 7 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan al…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.