​​​​​​
Maaike van Vugt
clustermanager

Welkom bij Kinderdagverblijf Landsmeer!

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!)
  • Lichte groepsruimtes
  • Knusse leeshoek
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen. 

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich snel thuis voelen. De kinderen van Kinderdagverblijf Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier. 

Wil je meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kinderdagverblijf Landsmeer. 

Openingstijden Kinderdagverblijf Landsmeer

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor Kinderdagverblijf Landsmeer. Ook Berend Botje ondervindt de gevolgen van het landelijke personeelstekort. Deze (tijdelijke) aanmeldstop maakt het voor ons mogelijk kwalitatieve opvang te (blijven) bieden; een veilige omgeving voor ieder kind onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

Wij hopen dat we de aanmeldstop later dit jaar kunnen opheffen. Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil jij geïnformeerd worden wanneer de aanmeldstop is opgeheven? Stuur dan een mail naar kindercentrum@berendbotje.nl

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden bij Kindercentrum Landsmeer naast kinderdagverblijf ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 125641369
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Landsmeer

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Landsmeer

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. 

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: 

14 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Landsmeer heeft op 18 november 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle …

Lees meer
26 apr

Babygroep Landsmeer deed mee met Koningsspelen

Babygroep De Rupsjes van Kindercentrum Landsmeer deden dit jaar mee met de Koningsspelen. Met hulp van de pedagogisch medewerkers deden ze mee aan uitdagende beweegspelletjes. 

Lees meer