​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep Landsmeer

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!) 
  • Ruime en lichte groepsruimten
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum en bibliotheek
  • VVE-locatie

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen.

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) zich snel thuis voelen. De peuters van Peuterspeelgroep Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit te ontdekken en sociaal contact op te bouwen met leeftijdsgenootjes. Onze activiteiten worden afgestemd op wat er bij de kinderen op dat moment het meest speelt. Wordt er vlakbij het kindercentrum een huis gebouwd en vinden de kinderen dit reuze interessant? Dan starten we graag met het thema 'wij gaan bouwen'. Op die manier leren zij samen met andere kinderen het meest!  

Wil je meer informatie over peuteropvang bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Peuterspeelgroep Landsmeer. 

Openingstijden Peuterspeelgroep Landsmeer

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Landsmeer kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden op deze locatie naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 125641369
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Landsmeer

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Landsmeer

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: 

11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Landsmeer!

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Berend Botje Landsmeer enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat oude…

Lees meer
28 jan

Directeur Gaby Alberts leest kinderen van Kindercentrum Landsmeer en Den Ilp digitaal voor

Van 20 tot 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Normaal nodigen we dan vaak een speciale gast uit om te komen voorlezen zoals de burgemeester van het dorp, een medewerker van de bibliotheek of zelfs een bekende Nederlander. Helaas is …

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.