​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep Landsmeer

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!) 
  • Ruime en lichte groepsruimten
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum en bibliotheek
  • VVE-locatie

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen.

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) zich snel thuis voelen. De peuters van Peuterspeelgroep Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit te ontdekken en sociaal contact op te bouwen met leeftijdsgenootjes. Onze activiteiten worden afgestemd op wat er bij de kinderen op dat moment het meest speelt. Wordt er vlakbij het kindercentrum een huis gebouwd en vinden de kinderen dit reuze interessant? Dan starten we graag met het thema 'wij gaan bouwen'. Op die manier leren zij samen met andere kinderen het meest!  

Wil je meer informatie over peuteropvang bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Peuterspeelgroep Landsmeer. 

Openingstijden Peuterspeelgroep Landsmeer

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor Peuterspeelgroep Landsmeer. Ook Berend Botje ondervindt de gevolgen van het landelijke personeelstekort. Deze (tijdelijke) aanmeldstop maakt het voor ons mogelijk kwalitatieve opvang te (blijven) bieden; een veilige omgeving voor ieder kind onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

Wij hopen dat we de aanmeldstop later dit jaar kunnen opheffen. Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil jij geïnformeerd worden wanneer de aanmeldstop is opgeheven? Stuur dan een mail naar kindercentrum@berendbotje.nl

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden op deze locatie naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 125641369
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Landsmeer

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Landsmeer

Nieuwsgierig geworden? Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. 

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: