Monique Pengel,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Landsmeer

  • Berend Botje-app
  • Natuurontdektuin (met blotevoetenpad!) 
  • Ruime en lichte groepsruimten
  • Centraal gelegen bij winkelcentrum en bibliotheek
  • VVE-locatie

Kinderopvang Berend Botje nam in 2016 Kinderland Landsmeer over. Kindercentrum Landsmeer is een prachtige locatie met uitdagende speelhoeken, vier lichte groepsruimten en een mooie ontdektuin met verschillende natuurlijke materialen.

Kindercentrum Landsmeer is centraal gelegen tegenover de bibliotheek en vlakbij het winkelcentrum van Landsmeer. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen van peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) zich snel thuis voelen. De peuters van Peuterspeelgroep Landsmeer krijgen alle ruimte om hun creativiteit te ontdekken en sociaal contact op te bouwen met leeftijdsgenootjes. Onze activiteiten worden afgestemd op wat er bij de kinderen op dat moment het meest speelt. Wordt er vlakbij het kindercentrum een huis gebouwd en vinden de kinderen dit reuze interessant? Dan starten we graag met het thema 'wij gaan bouwen'. Op die manier leren zij samen met andere kinderen het meest!  

Wil je meer informatie over peuteropvang bij Berend Botje? Lees hier meer. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Peuterspeelgroep Landsmeer. 

Openingstijden Peuterspeelgroep Landsmeer

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Peuterspeelgroep Landsmeer kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Landsmeer

Wij bieden op deze locatie naast de peuterspeelgroep (inclusief voor- en vroegschoolse educatie) ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 125641369
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Landsmeer

Binnenkijken bij Peuterspeelgroep Landsmeer

Wil je Peuterspeelgroep Landsmeer van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend of -avond. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend of -avond? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. de coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-1337180 of mail naar kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020:
Eerste woensdag van de maand van 09:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020:
Donderdag 10 september 19:00 - 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kindercentrum. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nlWij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellenNeem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Landsmeer met de virtuele tour: 

30 jun

Geslaagde Modderdag in Landsmeer!

Afgelopen maandag 29 juni was het Internationale Modderdag. In Landsmeer deden wij samen met de kinderen van het kinderdagverblijf, de bso (buitenschoolse opvang) en de peuterspeelgroep ook weer met heel veel plezier mee. Wij vinden spelen in de natu…

Lees meer
26 aug

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kindercentrum Berend Botje Landsmeer

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Landsmeer heeft op 7 juni 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. De locatie voldoet aan alle getoets…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.