Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Bereboot!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool Het Koggeschip
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Berend Botje kiest bewust voor een locatie in school om een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan te kunnen bieden. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Peuterspeelzaal in Medemblik

Deze peuterspeelgroep van Kinderopvang Berend Botje is gevestigd in basisschool Het Koggeschip in Medemblik. Deze locatie is gevestigd in Medemblik. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video of klik hier voor meer informatie. 

Openingstijden peuterspeelgroep De Bereboot

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Medemblik

Behalve deze peuterspeelzaal bieden wij in Medemblik ook de volgende opvanglocaties aan:

Overige informatie

 

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Bereboot in Medemblik

Wil je deze peuterspeelgroep eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom! Kom bijvoorbeeld eens langs op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

 

15 mei

Positief GGD-rapport voor peuterspeelgroep De Bereboot

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van peuterspeelgroep De Bereboot in Medemblik heeft op 12 maart 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoe…

Lees meer
18 nov

Nieuwe Berend Botje locaties in Medemblik

Goed nieuws! Met ingang van het nieuwe jaar kan Berend Botje ook peuter- en kinderopvang aanbieden in Medemblik. Sinds 1 juli 2019 wordt het bestuur van Stichting Peuterspeelzalen Medemblik gevormd door de directie van Berend Botje. Vanaf 1 januari 2…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.