​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Bereboot!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool Het Koggeschip
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Berend Botje kiest bewust voor een locatie in school om een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan te kunnen bieden. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Peuterspeelzaal in Medemblik

Deze peuterspeelgroep van Kinderopvang Berend Botje is gevestigd in basisschool Het Koggeschip in Medemblik. Deze locatie is gevestigd in Medemblik. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod. 

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video of klik hier voor meer informatie. 

Openingstijden peuterspeelgroep De Bereboot

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Medemblik

Behalve deze peuterspeelzaal bieden wij in Medemblik ook de volgende opvanglocaties aan:

Overige informatie

LRK-nummer: 309403388
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD rapport PSG De Bereboot Medemblik

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij peuterspeelgroep De Bereboot in Medemblik

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

21 apr

Stichting Kopwerk en Kinderopvang Berend Botje ondertekenen intentieverklaring IKC Medemblik

Op 1 januari van 2020 opende Kinderopvang Berend Botje een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in basisschool Het Koggeschip in Medemblik. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt om deze samenwerking te intensiveren, mét succes! Afgelopen wo…

Lees meer
25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer

Peuterspeelgroep De Bereboot

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.