​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speeltoren!

  • Berend Botje-app
  • In de Maria Bernadetteschool
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Berend Botje kiest bewust voor een locatie in school om een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan te kunnen bieden. 

Peuterspeelzaal in Medemblik

Deze peuterspeelgroep (peuterspeelzaal) van Berend Botje is gevestigd in de Maria Bernadetteschool in Medemblik. Deze locatie is gevestigd in Medemblik. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.
Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video of klik hier voor meer informatie.

Openingstijden peuterspeelgroep De Speeltoren in Medemblik

Geopend op maandag t/m donderdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Medemblik

Behalve deze peuterspeelzaal bieden wij in Medemblik ook de volgende opvanglocaties aan:

Overige informatie

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij De Speeltoren

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

25 nov

Steun jij ook Stichting Puur For Kids?

Al vele jaren doet Kinderopvang Berend Botje mee met de cadeau-inzamelactie van de Stichting Puur for Kids. Bij deze actie zamelen we in de decembermaand cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesla…

Lees meer
13 nov

Sint Maarten, Sint Maarten..

Het was een beetje een gekke Sint Maarten, afgelopen woensdag. Ondanks dat Sint Maarten niet echt gevierd werd, verraste de winkeliersvereniging in Medemblik de basisscholen, én onze peuterspeelgroepen, toch met wat lekkers!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.