​​​​​​
Tanja Mäkel
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep De Speeltoren!

  • Berend Botje-app
  • In de Maria Bernadetteschool
  • Makkelijker overstappen naar de basisschool
Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Berend Botje kiest bewust voor een locatie in school om een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan te kunnen bieden. 

Peuterspeelzaal in Medemblik

Deze peuterspeelgroep (peuterspeelzaal) van Berend Botje is gevestigd in de Maria Bernadetteschool in Medemblik. Deze locatie is gevestigd in Medemblik. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod.
Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video of klik hier voor meer informatie.

Openingstijden peuterspeelgroep De Speeltoren in Medemblik

Geopend op maandag t/m donderdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Medemblik

Behalve deze peuterspeelzaal bieden wij in Medemblik ook de volgende opvanglocaties aan:

Overige informatie

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij De Speeltoren

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken.

 

08 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep de Speeltoren

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep de Speeltoren in Medemblik heeft op 3 oktober 2022 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vol…

Lees meer
07 feb

Positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep De Speeltoren

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep De Speeltoren in Medemblik heeft op onlangs bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook zij hebben dit jaar…

Lees meer