​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Het Speelkasteel - Medemblik

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met de peuterspeelzaal. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.
Welkom bij peuterspeelgroep Het Speelkasteel in Medemblik
Deze locatie is gevestigd in Medemblik. De inrichting is volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen met een passend en aantrekkelijk spelaanbod en beschikt over een mooie buitenruimte. Wist je dat we op deze locatie ook hele dagopvang bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud?
Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij Kindercentrum Medemblik? Bekijk dan eens onderstaande video of klik hier voor meer informatie. 

Openingstijden peuterspeelgroep Het Speelkasteel

Geopend op maandag t/m vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Medemblik

Op deze locatie bieden wij de volgende opvangvormen van kinderen van 0 tot 4 jaar:

In Medemblik hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij peuterspeelgroep Het Speelkasteel in Medemblik

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

11 okt

Thema 'Bij de dokter' bij peuterspeelgroep Het Speelkasteel in Medemblik

Het is Kinderboekenweek! Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van 'Worden wat je wil', waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en kunnen dromen over later. Dit paste toevallig goed bij het thema 'Bij de dokter' bij peute…

Lees meer
18 jun

De mooiste dierentuin van Nederland staat in Medemblik

Afgelopen tijd hebben we samen met de kinderen van Peuterspeelgroep Het Speelkasteel hard gewerkt aan onze prachtige dierentuin. Het maken van een eigen dierentuin sluit mooi aan bij ons thema ‘naar de dierentuin’. Alle kinderen hebben er met veel pl…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.