​​​​​​
Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO (buitenschoolse opvang) Midwoud!

De bso (buitenschoolse opvang) in Midwoud is op een prachtige locatie gevestigd. Op de bso kunnen de kinderen heerlijk knutselen in een echt atelier. Ook is er een kinderkookcafé op de buitenschoolse opvang. Hier kunnen we de lekkerste baksels maken. Daarnaast zit er in het gebouw van de buitenschoolse opvang ook een vestiging van de Bibliotheek Midwoud.

Meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Klik dan hier. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij het kinderdagverblijf in Midwoud.

Openingstijden buitenschoolse opvang (bso) Midwoud

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor de bso in Midwoud kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden behalve buitenschoolse opvang (bso) op deze locatie ook de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 254795353
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Midwoud

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij BSO Midwoud

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

Nu al benieuwd? Volg hieronder onze virtuele tour om een indruk te krijgen van locatie Midwoud.

28 jun

Positief GGD-rapport voor BSO Midwoud

Ons team van BSO Midwoud heeft op 3 mei 2021 telefonisch contact gehad met de GGD-inspecteur. Daarnaast zijn de nodige documenten met de inspecteur gedeeld. De GGD-inspecteur heeft bevestigd dat onze locatie voldoet aan alle getoetste voorwaarden.

Lees meer
05 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Midwoud!

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Midwoud enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg tevreden…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.