Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO (buitenschoolse opvang) Midwoud!

De bso (buitenschoolse opvang) in Midwoud is op een prachtige locatie gevestigd. Op de bso kunnen de kinderen heerlijk knutselen in een echt atelier. Ook is er een kinderkookcafé op de buitenschoolse opvang. Hier kunnen we de lekkerste baksels maken. Daarnaast zit er in het gebouw van de buitenschoolse opvang ook een vestiging van de Bibliotheek Midwoud. Meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij het kinderdagverblijf in Midwoud.

Openingstijden buitenschoolse opvang (bso) Midwoud

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden behalve buitenschoolse opvang (bso) op deze locatie ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor de bso in Midwoud kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 254795353
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Midwoud

Binnenkijken bij BSO Midwoud

Wil je de buitenschoolse opvang in Midwoud eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

 

Lees meer
vrijdag
01-05-2020

Inloopochtend Kindercentrum Midwoud

 
Lees meer
vrijdag
05-06-2020

Inloopochtend Kindercentrum Midwoud

 
21 feb

Naar het Zuiderzeemuseum met BSO Midwoud

Ook tijdens de vakantie is er genoeg te doen bij de buitenschoolse opvang! Zo gingen we met BSO Midwoud naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. We gingen daar de poppenkastvoorstelling 'Marretje de Meeuw' bekijken. 

Lees meer
06 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kindercentrum Midwoud!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kindercentrum Midwoud heeft op 7 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoets…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.