Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij ons kinderdagverblijf in Midwoud!

Welkom bij Kindercentrum Midwoud! Ons kinderdagverblijf is een prachtige locatie met een echt atelier waar de kinderen naar hartenlust de wereld kunnen ontdekken. In het naastgelegen bso (buitenschoolse opvang) gebouw is een kinderkookcafé waar regelmatig de lekkerste baksels worden gemaakt. Daarnaast zit er in dit gebouw ook een vestiging van de Bibliotheek Midwoud. Wil je meer weten over kinderopvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Midwoud!

Openingstijden Kinderdagverblijf Midwoud

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden, behalve kinderdagverblijf, ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf in Midwoud kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 180418683
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Midwoud

Binnenkijken bij kinderdagverblijf Midwoud

Wil je ons kinderdagverblijf in Midwoud eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl. 

03 jul

Laarzen uit en op naar buiten!

Maandag 29 juni was het landelijke ModderDag. Deze dag bestaat alweer sinds 2013 en wordt jaarlijks voor alle kinderen in Nederland georganiseerd door het Instituut voor Natuureducatie. Ook Kindercentrum Midwoud deed hier aan mee. Zij organiseerde ma…

Lees meer
02 jul

Een kist vers fruit voor Kindercentrum Midwoud

Dat is leuk! Onze collega's van kindercentrum in Midwoud zijn vandaag in het zonnetje gezet! We hebben van de Gemeente Medemblik een heerlijke krat met fruit gekregen als dank en waardering voor onze extra inzet de afgelopen periode. Daar gaan we sam…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.