Melanie Boon,
locatieleidinggevende

Welkom bij ons kinderdagverblijf in Midwoud!

Welkom bij Kindercentrum Midwoud! Ons kinderdagverblijf is een prachtige locatie met een echt atelier waar de kinderen naar hartenlust de wereld kunnen ontdekken. In het naastgelegen bso (buitenschoolse opvang) gebouw is een kinderkookcafé waar regelmatig de lekkerste baksels worden gemaakt. Daarnaast zit er in dit gebouw ook een vestiging van de Bibliotheek Midwoud. Wil je meer weten over kinderopvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Midwoud!

Openingstijden Kinderdagverblijf Midwoud

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden in Midwoud

Wij bieden, behalve kinderdagverblijf, ook de volgende opvangvormen:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf in Midwoud kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 180418683
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Midwoud

Binnenkijken bij kinderdagverblijf Midwoud

Wil je ons kinderdagverblijf in Midwoud eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl. 

Lees meer
vrijdag
01-05-2020

Inloopochtend Kindercentrum Midwoud

 
Lees meer
vrijdag
05-06-2020

Inloopochtend Kindercentrum Midwoud

 
07 feb

Smullen! Wortelsoep bij Kindercentrum Midwoud

Bij Kinderopvang Berend Botje vinden we gezond (en lekker!) eten heel belangrijk. Dat proberen we, ook bij de allerkleinsten, te stimuleren. Daarom maakten we op de babygroep op ons kindercentrum in Midwoud een heerlijke groentesoep! 

Lees meer
06 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kindercentrum Midwoud!

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kindercentrum Midwoud heeft op 7 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoets…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.