​​​​​​
Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hummelhof - Nibbixwoud

Op de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) bij Berend Botje doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Onze peuterspeelgroep/peuterspeelzaal in Nibbixwoud is in een prachtig nostalgisch pand gevestigd. De Hummelhof beschikt over een groepslokaal met een speelhuis met glijbaan en een keukentje. Daarnaast is er een extra speellokaal. Buiten is er ook genoeg ruimte om te spelen met een zandbak en stapstammen.

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van peuterspeelgroepen bij Berend Botje. 

Openingstijden peuterspeelgroep Nibbixwoud

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Nibbixwoud

Wij bieden op onze peuterspeelgroep in Nibbixwoud ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Overige informatie

LRK-nummer: 215361477
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Nibbixwoud

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.  

Binnenkijken bij peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

 

29 jan

Bijzondere verjaardagsvisite in Nibbixwoud!

Twee meisjes van peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud werden onlangs vier jaar oud. Dit betekent dat zij afscheid nemen van Hummelhof en een nieuw avontuur tegemoet gaan. Afscheid nemen is tijdens deze coronaperiode wat lastig, maar gelukkig heef…

Lees meer
04 jan

Wij maken muziek in Nibbixwoud!

Muziek en kinderen zijn onlosmakelijk verbonden. Wie is er niet grootgebracht met bekende kinderliedjes? 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.