Judith Bootsman
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hummelhof - Nibbixwoud

Op de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) bij Berend Botje doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Onze peuterspeelgroep/peuterspeelzaal in Nibbixwoud is in een prachtig nostalgisch pand gevestigd. De Hummelhof beschikt over een groepslokaal met een speelhuis met glijbaan en een keukentje. Daarnaast is er een extra speellokaal. Buiten is er ook genoeg ruimte om te spelen met een zandbak en stapstammen. Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Klik dan hier.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat bij onze peuterspeelgroepen? Bekijk dan eens onderstaande video!

Openingstijden peuterspeelgroep Nibbixwoud

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Brengen tussen 08:15 en 08:30 uur
Halen tussen 12:00 en 12:15 uur

Opvangmogelijkheden in Nibbixwoud

Wij bieden op onze peuterspeelgroep in Nibbixwoud ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 215361477
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Nibbixwoud

Binnenkijken bij peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud?

Wil je onze peuterspeelzaal eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

 

10 mrt

Samen bouwen bij peuterspeelgroep Hummelhof

De kinderen van peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud hebben het er maar druk mee: het thema 'Wij bouwen een huis.' Met blokken, natuurlijke materialen en vormen laten ze hun fantasie de vrije loop.  

Lees meer
16 sep

Gratis meespelen bij alle peuterspeelgroepen van Berend Botje in Medemblik

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van de peuterspeelgroepen van Berend Botje in de gemeente Medemblik! Op dinsdag 8 oktober is van 9:00 tot 11:00 uur een meespeeloch…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.