​​​​​​
Tanja Mäkel
Leidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Hummelhof - Nibbixwoud

Op de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) bij Berend Botje doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Onze peuterspeelgroep/peuterspeelzaal in Nibbixwoud is in een prachtig nostalgisch pand gevestigd. De Hummelhof beschikt over een groepslokaal met een speelhuis met glijbaan en een keukentje. Daarnaast is er een extra speellokaal. Buiten is er ook genoeg ruimte om te spelen met een zandbak en stapstammen.

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van peuterspeelgroepen bij Berend Botje. 

Openingstijden peuterspeelgroep Nibbixwoud

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Nibbixwoud

Wij bieden op onze peuterspeelgroep in Nibbixwoud ook:

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Overige informatie

LRK-nummer: 215361477
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Nibbixwoud

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

Binnenkijken bij peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken.

 

05 nov

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Hummelhof 

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud heeft op 7 oktober 2021 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoe…

Lees meer
06 aug

Hoera, Peuterspeelgroep Hummelhof 50 jaar!

Het is alweer 50 jaar geleden dat Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud werd geopend. Voor dit bijzondere jubileum hebben wij een leuke herinneringenpagina gemaakt. Daar lees je onder andere de interviews met oud-leidsters Jacqueline en Margriet w…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.