​​​​​​

Welkom bij Peuterspeelgroep Pippeloentje - Onderdijk!

Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doet je kind nieuwe ontdekkingen. Op de peuterspeelgroep van Berend Botje spelen de kinderen met spelmateriaal dat speciaal afgestemd is op hun leeftijd. Zo doen ze op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. Er is een grote buitenspeelruimte met uitzicht op de dijk met allerlei dieren (schapen, vogels, honden, zwanen enzovoort). 

Wil je meer weten over peuteropvang bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van peuterspeelgroepen bij Berend Botje. 

Openingstijden peuterspeelgroep Onderdijk

Geopend op maandag en woensdag
Brengen tussen 08:30 en 08:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor deze peuterspeelgroep kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Onderdijk

Wij bieden op onze peuterspeelgroepen in Onderdijk ook: 

  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Overige informatie

LRK-nummer: 159266828
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Onderdijk

Ben jij klant van ons? Het telefoonnummer van jouw opvanglocatie vind je in de Berend Botje OuderApp.

 

Binnenkijken bij peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Ook organiseren wij kijkavonden, kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende kijkavond is.

 

 

19 apr

Gefeliciteerd, basisschool Onderdijk 100 jaar!

Samenwerken vinden wij belangrijk en samen vieren ook! De Gerardus Majella school in Onderdijk bestaat dit jaar 100 jaar en zo’n bijzonder jubileum laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom hebben wij het team van de basisschool verra…

Lees meer
18 okt

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Pippeloentje Onderdijk

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Peuterspeelgroep Pippeloentje in Onderdijk heeft op 9 september 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie vo…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.