Isabelle Duineveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Peuterspeelgroep Pippeloentje - Onderdijk!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op.

Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker. 

Er is een grote buitenspeelruimte met uitzicht op de dijk met allerlei dieren (schapen, vogels, honden, zwanen enzovoort).

Openingstijden

Korte ochtend
Brengen tussen 8:30 en 8:45 uur
Halen tussen 11:15 en 11:30 uur

Lange ochtend
Brengen tussen 8:00 ten 8:45 uur
Halen tussen 12:15 en 12:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar:

  • Peuterspeelgroep
  • Voor- en vroegschoolse educatie

Voor meer informatie over peuteropvang en VVE bij Berend Botje, klik hier.

Overige informatie

LRK-nummer: 159266828
Algemene huisregels
Locatiegebonden huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Onderdijk

Binnenkijken

Wil je onze locatie eens van binnen bekijken? Kom gerust een kijkje bij ons nemen, je bent altijd welkom. Bijvoorbeeld op een informatieavond/-ochtend of gewoon overdag. Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan peuterspeelgroep@berendbotje.nl.

23 apr

GGD-rapport voor Peuterspeelgroep Pippeloentje

Ons team van Peuterspeelgroep Pippeloentje heeft op 5 april 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur. Aan alle getoetste voorwaarden is voldaan.

 

Lees meer
19 nov

Nationaal schoolontbijt

Wij mochten met de peuters gezellig aanschuiven bij het nationaal schoolontbijt van basisschool Gerardus Majella. Met meer dan een miljoen kinderen in heel Nederland hebben we genoten van een gezellig en gezond ontbijt.

Lees meer