Brenda van der Woude,
locatieleidinggevende

Welkom bij Buitenschoolse opvang Oosthuizen!

  • Berend Botje-app
  • In MFA ‘De Groote Molen’
  • Kinderkookcafé
  • Grote buitenruimte met o.a. duikelrek

Sinds september 2017 bieden wij buitenschoolse opvang aan in onze nieuwe locatie MFA ‘De Groote Molen’ in Oosthuizen. Deze locatie beschikt over mooie lichte groepsruimten voor de kinderen van de bso en peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal). Er is een natuur- en technieklokaal en een gezellige huiskamerhoek. Ook is er een kinderkookcafé om te koken en bakken met kinderen. Daarnaast is er een grote buitenruimte met o.a. zandbank, duikelrekken, tennistafel en klim- en klauterrek.

Wil meer weten over buitenschoolse opvang (bso) bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oosthuizen!

Openingstijden BSO Oosthuizen

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Buitenschoolse opvang Oosthuizen via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden naast bso op deze locatie de volgende opvangvormen:

Kinderopvanglocaties in Oosthuizen

In Oosthuizen hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 190176696
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oosthuizen

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Oosthuizen

Wil je onze bso van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs, je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl om een persoonlijke afspraak te maken. 

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Buitenschoolse opvang Oosthuizen met de virtuele tour.

12 mei

Positief GGD-rapport voor BSO Oosthuizen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Oosthuizen heeft op 5 februari 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan a…

Lees meer
06 nov

Griezelig feestje in Oosthuizen!

Wat een feest afgelopen vrijdag 1 november in MFA Oosthuizen (locatie van onze bso en peuterspeelgroep). Alle kinderen en ouders van Berend Botje Oosthuizen waren uitgenodigd voor een Halloween party. 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.