Milja van Vlokhoven
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Oosthuizen!

  • Berend Botje-app
  • In MFA ‘De Groote Molen’
  • Kinderkookcafé
  • Grote buitenruimte met o.a. duikelrek

Sinds september 2017 bieden wij buitenschoolse opvang aan in onze nieuwe locatie MFA ‘De Groote Molen’. Deze locatie beschikt over mooie lichte groepsruimten voor de kinderen van de bso en peuterspeelzaal. Er is een natuur- en technieklokaal en een gezellige huiskamerhoek. Ook is er een kinderkookcafé om te koken en bakken met kinderen. Daarnaast is er een grote buitenruimte met o.a. zandbank, duikelrekken, tennistafel en klim- en klauterrek.

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvormen:

Overige informatie

LRK-nummer: 190176696
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oosthuizen

Binnenkijken

Wil je onze locatie van binnen bekijken? Maak dan gerust een persoonlijke afspraak. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om op afspraak 's avonds een rondleiding te krijgen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan bso@berendbotje.nl.

Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van een dag bij Kindercentrum Oosthuizen!

20 jul

Kunstwerken voor Kika en Stichting Haarwensen

Prachtige kunstwerken waren er te zien tijdens de open dag van Kindercentrum Oosthuizen vorige week zaterdag. Van de kinderen zelf, maar ook van een échte kunstenaar. Alles werd verkocht om het goede doel te steunen.

Lees meer
19 jul

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Oosthuizen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van BSO Oosthuizen heeft op 15 mei 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ze voldoen aan alle getoetste voorwaarden.

Lees meer