Brenda van der Woude,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kindercentrum Oosthuizen!

Ons kinderdagverblijf in Oosthuizen is een kleurrijk gebouw dat beschikt over drie mooie lichte groepsruimten, een atelier en een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel, wilgentunnel en stapstammen. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren.

Wil meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oosthuizen!

Openingstijden Kinderdagverblijf Oosthuizen

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Oosthuizen via deze link.

Kinderopvanglocatie in Oosthuizen

Naast ons kinderdagverblijf hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 788516334
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oosthuizen

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Oosthuizen

Wil je ons kinderdagverblijf van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs, bijvoorbeeld tijdens een informatieavond/-ochtend.

Inloopavond 2020:

  • maandag 9 november van 19:00 tot 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kinderdagverblijf Oosthuizen met de virtuele tour.

 

12 feb

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Oosthuizen

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Berend Botje in Oosthuizen heeft op 25 november 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie …

Lees meer
30 jan

In Oosthuizen ervaren de kinderen het boerenleven!

Bij ons Kinderdagverblijf Oosthuizen werken we nu met het thema 'Wij wonen op de boerderij'. We hebben een blote voetenpad gemaakt. Daarbij loop je over allerlei verschillende ondergronden, zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe het voelt. Van…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.