Brenda van der Woude,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Oosthuizen!

Ons kinderdagverblijf in Oosthuizen is een kleurrijk gebouw dat beschikt over drie mooie lichte groepsruimten, een atelier en een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel, wilgentunnel en stapstammen. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren.

Wil meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk hier voor meer informatie. Bekijk ook onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oosthuizen!

Openingstijden Kinderdagverblijf Oosthuizen

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Je kunt jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Oosthuizen via deze link.

Kinderopvanglocatie in Oosthuizen

Naast ons kinderdagverblijf hebben wij ook de volgende locaties:

Overige informatie

LRK-nummer: 788516334
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oosthuizen

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Oosthuizen

Wil je ons kinderdagverblijf in Oosthuizen van binnen bekijken? Kom gerust eens bij ons langs tijdens een inloopochtend of -avond. Een van onze medewerkers staat dan voor je klaar om je vrijblijvend de locatie te laten zien. Ben je van plan om langs te komen tijdens een inloopochtend of -avond? Meld je dan wel even aan, zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Inloopochtend 2020:

Elke eerste dinsdag van de maand van 9:30 tot 11:00 uur

Inloopavonden 2020:

Maandag 9 november 19:00 – 20:30 uur

Je kunt ook een persoonlijke afspraak maken om op een ander moment binnen te kijken. Je bent altijd welkom bij ons kinderdagverblijf. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kinderdagverblijf Oosthuizen met de virtuele tour.

 

22 jul

Mmm, lekkere bramen uit Oosthuizen!

De kinderen van kinderdagverblijf Oosthuizen hebben bramen geplukt uit onze eigen tuin. Eerst goed kijken welke bramen rijp zijn en welke dus geplukt mogen worden. Daarna samen plukken, gelukkig hadden we een bakje om de geplukte bramen te bewaren. T…

Lees meer
29 jun

ModderDag in Oosthuizen

Maandag 29 juni was het landelijke ModderDag. Ook in Oosthuizen deden we hier aan mee. Wij vinden spelen in de natuur belangrijk, omdat tijdens het buitenspelen de ontwikkeling van kinderen volop wordt gestimuleerd!

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.