​​​​​​
Marianka Vas,
interim leidinggevende

Welkom bij BSO Oostzaan!

  • Berend Botje-app
  • In de Noorderschool
  • Uitdagende buitenruimte
  • Vlakbij natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij BSO Oostzaan (Buitenschoolse opvang) alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden BSO Oostzaan

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Oostzaan kan via deze link.

Opvangmogelijkheden in Oostzaan

Wij bieden bij Kindercentrum Oostzaan naast buitenschoolse opvang (bso) ook de volgende opvangvormen:

Locaties in Oostzaan
In Oostzaan hebben wij ook de volgende locatie:

Overige informatie

LRK-nummer: 452224354
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Oostzaan

Ben je klant bij ons en op zoek naar het telefoonnummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij Buitenschoolse opvang Oostzaan?

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Oostzaan met de virtuele tour:

01 dec

Zelfgemaakte haarscrunchies in Oostzaan!

Op de buitenschoolse opvang (bso) in Oostzaan hebben de oudere meiden zelf haarscrunchies (elastiekjes) gemaakt. Ze hebben zelf de stof uitgemeten, afgetekend, de stof gespeld en het zelfs met de naaimachine aan elkaar genaaid. 

Lees meer
18 sep

Verrassing voor medewerkers in Oostzaan op dag van de pedagogisch medewerker!

Wat ontzettend lief! Onze collega's van Kindercentrum Oostzaan zijn afgelopen donderdag 17 september in het zonnetje gezet door de ouders. Het was namelijk dag van de pedagogisch medewerker en gastouder! 

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.