Brenda van der Woude,
locatieleidinggevende

Welkom bij BSO Oostzaan!

  • Berend Botje-app
  • In de Noorderschool
  • Uitdagende buitenruimte
  • Vlakbij natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij BSO Oostzaan (Buitenschoolse opvang) alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

Wil je meer weten over buitenschoolse opvang bij Berend Botje? Kijk dan hier

Openingstijden BSO Oostzaan

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden bij Kindercentrum Oostzaan naast buitenschoolse opvang (bso) ook de volgende opvangvormen:

Locaties in Oostzaan
In Oostzaan hebben wij ook de volgende locatie:

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor BSO Oostzaan kan via deze link.

Overige informatie

LRK-nummer: 452224354
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport BSO Oostzaan

 

 

Binnenkijken bij BSO Oostzaan

Je kunt een persoonlijke afspraak maken om binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Oostzaan met de virtuele tour:

17 jun

Schilderkunst in Oostzaan!

Je ziet opeens zoveel details! Bij Kindercentrum Oostzaan in de Noorderschool hebben de kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zich bezig gehouden met naschilderen van voorwerpen. Naast dat het super leuk is om te doen is het …

Lees meer
28 jan

Hoera! Een positief GGD-rapport voor BSO Oostzaan - hoofdlocatie

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Buitenschoolse opvang Oostzaan heeft op 13 december 2019 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan al…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.