Petra Zonneveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Oostzaan!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool De Noorderschool
  • Uitdagende buitenruimte
  • Vlakbij natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Kinderdagverblijf Oostzaan alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

Wil je meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk dan hierBekijk ook eens onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oostzaan.

Openingstijden Kinderdagverblijf Oostzaan

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Oostzaan kan via deze link.

Opvangmogelijkhedenin Oostzaan

Wij bieden bij Kindercentrum Oostzaan naar kinderdagverblijf ook de volgende opvangvormen:

Locaties in Oostzaan
In Oostzaan hebben wij ook de volgende BSO (buitenschoolse opvang):

Overige informatie

LRK-nummer: 774470422
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oostzaan

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Oostzaan?

Je kunt een persoonlijke afspraak maken om binnen te kijken. Je bent altijd welkom. Wij geven ook digitale rondleidingen, via WhatsApp videobellen. Neem hiervoor contact op met het centraal bureau via 088-2337180 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Oostzaan met de virtuele tour.

 

18 sep

Verrassing voor medewerkers in Oostzaan op dag van de pedagogisch medewerker!

Wat ontzettend lief! Onze collega's van Kindercentrum Oostzaan zijn afgelopen donderdag 17 september in het zonnetje gezet door de ouders. Het was namelijk dag van de pedagogisch medewerker en gastouder! 

Lees meer
31 aug

Hoera! Een positief GGD-rapport voor Kinderdagverblijf Oostzaan

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond wordt? Ons team van Kinderdagverblijf Oostzaan heeft op 1 juli 2020 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Onze locatie voldoet aan alle getoet…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.