​​​​​​
Petra Zonneveld,
locatieleidinggevende

Welkom bij Kinderdagverblijf Oostzaan!

  • Berend Botje-app
  • In basisschool De Noorderschool
  • Uitdagende buitenruimte
  • Vlakbij natuurgebied ‘t Twiske

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Kinderdagverblijf Oostzaan alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

Wil je meer weten over kinderdagverblijf bij Berend Botje? Kijk dan hierBekijk ook eens onze locatievideo om een indruk te krijgen van Kindercentrum Oostzaan.

Openingstijden Kinderdagverblijf Oostzaan

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Aanmelden voor deze locatie?

Jouw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf Oostzaan kan via deze link.

Opvangmogelijkheden

Wij bieden naast kinderdagverblijf op onze locatie aan De Haal ook:

Overige locaties

Overige informatie

LRK-nummer: 774470422
Huisregels
Sluitingsdagen
GGD inspectierapport Oostzaan

Ben je klant bij ons en op zoek naar het nummer van jouw opvanglocatie? Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Mijn locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan

Binnenkijken bij Kinderdagverblijf Oostzaan?

Je kunt hier een persoonlijke afspraak maken om onze locatie te bekijken. Wij geven ook digitale rondleidingen via WhatsApp videobellen, laat hier in de opmerkingen weten dat je graag een digitale rondleiding wilt of neem contact op met kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180.

Nu al benieuwd? Navigeer hieronder door Kindercentrum Oostzaan met de virtuele tour.

 

11 mrt

Mooie waardering voor Kindercentrum Oostzaan

Ondanks de coronacrisis en de vele beperkingen die deze met zich meebrengt bij de kinderopvangorganisaties wordt Kindercentrum Oostzaan enorm gewaardeerd door de ouders. ‘Uit het recent uitgevoerde tevredenheidsonderzoek blijkt dat ouders erg tevrede…

Lees meer
03 mrt

Wie ben jij en wie ben ik? We ontdekken onszelf!

Wie ben jij en wie ben ik? Bij Kinderdagverblijf Oostzaan werken we momenteel met het thema 'Dit ben ik'. We bekijken onszelf in de spiegel en schilderen een zelfportret. Zie je dat? De een heeft bruin en kort haar en de ander blond en lang. Wat vind…

Lees meer
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.